16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Şampiyonlar Ligi kura çekiminde hile mi var?

Ahmet Çakar’ın ortaya attığı “UEFA’nın kura şikesi” iddiası Türkiye’de kafaları karıştırmaya devam ederken, usta yorumcunun istediği eşleşmeleri canlı yayında çekmesi, savının güçlenmesine neden oldu.

19 Mart 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Şampiyonlar Ligi kura çekiminde hile mi var?
Peki kura çekiminde gerçekten hile olabilir mi? 4 favorinin kendilerine göre şansı daha az olan takımlarla eşleşmesi, aynı ülkeden hiçbir takımın karşılaşmaması bir tesadüf mü, yoksa sponsorları, para odaklarını memnun eden bir oyun mu?

Ahmet Çakar’a destek olan elektronikçilere göre, tıpkı bazı kumarhanelerdeki hileli elektronik oyunlar gibi, bir kura çekiminde de elektronik sinyaller yardımıyla hile yapılabilir. “Nyon bir Casino, krupiye ise Infantıno’ydu” diyen Ahmet Çakar, doğru bir tespit yapmış olabilir mi?

UEFA İcra Kurulu Başkanı Gianni Infantıno’nun garip hareketlerini işaret ediyor. O anlarda henüz kura çekimi başlamadan fanusa garip bir hamlede bulunan, ardından panikleyen, kurayı çeken Steve McManaman’a da bir bakış gönderen Infantıno, elini de sol cebine atıyor.



Peki o anlar bir hilenin göstergesi mi?

Ahmet Çakar’ın da canlı yayında “titreşimli toplar”la çektiği düşünülen kura çekimi, Avrupa’nın bir numaralı futbol organizasyonunda gerçekleştirilmiş olabilir mi?

(Ajansspor)