25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Santos'tan mesaj var

Galatasaray, 2009-2011’de sarı-lacivertli formayı giyen sol bek için Arsenal’a 1 milyon euro verecek. Gremio’da kiralık oynayan yıldız da 2 milyon euroya ‘evet’ dedi.

Alper Mert7 Haziran 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Santos'tan mesaj var

CİM-BOM, FENER’İN ESKİ YILDIZI İLE TEMASA GEÇTİ

Aslan, sol bek için aradığı kanı buldu. Galatasaray, geçen sezon da talip olduğu ancak 4 milyon euro’luk bonservis bedeli nedeniyle alamadığı Andre Santos’u büyük oranda bitirdi. Brezilyalı futbolcu 2009 yılında Fenerbahçe’ye gelmiş ve 2011’de Premier Lig ekibi Arsenal’a transfer olmuştu. Sambacı’nın performansı düşünce, Brezilya ekibi Gremio’ya temmuz ayına kadar kiralandı.

Sol bek ama kanatta da oynuyor

Arsenal kulübü yeni sezonda artık takımda oynama şansı kalmayan oyuncu için Galatasaray’dan 1 milyon euro bonservis bedeli alacak. Sarı-Kırmızılılar Santos’u da yıllık 2 milyon euro garanti paraya ikna etti. Brezilyalı oyuncu İngiltere’de vergiler dahil 2.5 milyon euro kazanıyordu. Sol bek olmasına rağmen sol kanatta da görev yapabilen Santos, bu sezon Premier Lig’de 8 maçta oynadıktan sonra, Gremio formasıyla da Libortades Kupası’nda 8 maça çıktı, 1 gol attı.