18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Selçuk İnan'a Premier Lig'den talip var!

Galatasaray'da sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve formsuzluğuyla taraftarın tepkisini çeken Selçuk İnan için İngiliz kulüpleri sıraya girdi.

23 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Selçuk İnan'a Premier Lig'den talip var!
Bu sezon Galatasaray'da sergilediği istikrarsız performansla istenmeyen adam ilan edilen Selçuk İnan için geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Liechester City'den sonra bu kez Everton devreye girdi.
 
Ada basınında çıkan haberlerde Anderlecht'le oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ıslıklanarak sahayı terk eden Selçuk İnan'ın Pandev ve Dzemaili transferlerinden sonra iyice gözden düştüğü bu nedenle Premier Lig'de oynama ihtimalinin bir hayli yükseldiği iddia edildi.
 
29 yaşındaki yetenekli futbolcu için devreye giren Everton bu yaz Gareth Barry ve Muhamed Besic'i kadrosuna katmıştı.
 
Teknik direktör Roberto Martinez'in takımı yeterli bulmaması ve orta sahaya takviye yapmak istemesi nedeniyle isim arayışlarına giren Everton'da liste başına ise Selçuk İnan alındı.
 
Hafta sonu Manchester United'ı harika bir oyunla 5-3 devirmeyi başaran ve sezon başında kadrosunu Arjantinli efsane futbolcu Esteban Cambiasso ile güçlendiren Liechester City'nin ise Selçuk ısrarı artarak devam ediyor.
 
Galatasaray taraftarının Xavi'ye benzeyen tarzı nedeniyle Xelçuk adının takıldığına da değinen İngilizler, Selçuk için kıyasıya bir yarışa giren iki kulüpten Everton'ın bu transfere daha yakın olduğunu ve ara transfer döneminde Selçuk'un Goodison Park yolcusu olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor.
(Fotomaç)