5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Şenol Güneş istifa etti

Teknik Direktör Şenol Güneş Elazığspor yenilgisinin ardından istifa ettiğini açıkladı. Başkan Sadri Şener de Şenol Güneş'in istifasını kabul etti.

27 Ocak 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Şenol Güneş istifa etti
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kaybettikleri Sanica Boru Elazığspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Trabzonspor'da kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyorum' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Güneş, oyuncularla aynı duygu ve düşünceleri paylaşmada sıkıntı çektiklerini belirterek, 'Oyuncularımda iyi niyet olmasına rağmen, bu konuda mesafe alamadık. Bu nedenle de Trabzonspor'da kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyorum' diye konuştu.

Karşılaşmayla ilgili çok fazla söz söylemenin bir anlamı olmadığını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

'Bu anlayışta, lehimize oyun ve skor sağlayamadık. Bunun sorumlusu da benim. Ben bu kadronun daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Ligde geriden gelmenin verdiği sıkıntıyı maç içerisinde yediğimiz her gol sonrasında kırılma olarak görüyoruz. Bunların olmaması için şu anda en uygun şeyin Trabzonspor'un oyuncu kadrosunun, yönetiminin, medyanın, halkın daha rahat olabilmesi için bir kan değişikliği gerekir. Onun dışındaki değişikliklerin Trabzonspor'a daha zararlı olacağını düşünüyorum. Burada mühim olan Trabzonspor'a destek olmak. Trabzonspor'un kupada iddiası devam ediyor ama ligde şu anda bulunduğumuz yer Trabzonspor tarihine yakışmıyor.'