20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sercan Yıldırım'dan ''haciz'' açıklaması!

Galatasaray'ın Balıkesirspor'da kiralık forma giyen golcü oyuncusu Sercan Yıldırım, Bursa'daki evine gelen haciz olayında, ödenmeyen senedin kesinlikle kendisiyle ilgili olmadığını söyledi.

AA2 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sercan Yıldırım'dan ''haciz'' açıklaması!

Sercan Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Bursa'da ailesinin oturduğu eve icra memurlarının gelerek, bazı eşyalara haciz işlemi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Borcun, Bursa'da geçmiş yıllarda ortak olarak açtıkları bir restorandan kaynaklandığını dile getiren Sercan Yıldırım, "Burada benim adıma, hiçbirinden haberim olmadan atılmış bazı imzalar söz konusu. İşin özü, bu haberim olmadan borçlandırıldığım bir olay" dedi.

Sercan Yıldırım, konunun avukatı tarafından takibinin yapıldığını da belirterek, "Burada dolandırıcılık, sahte evrak, tefecilik bile söz konusu. Avukatım gerekli hukuk mücadelesini sürdürüyor. Onun için bununla ilgili pek fazla birşey konuşmaya gerek yok" diye konuştu.

Balıkesirspor formasıyla sezona iyi bir başlangıç yaptığını, o nedenle bu tür olayların motivasyonunu bozmasına izin vermeyeceğini anlatan Sercan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Ben artık bu olaylarla değil, sahadaki futbolumla anılmak istiyorum. Son iki sezondur farklı bir Sercan Yıldırım olarak sahada mücadele veriyorum. Futbolda yeni bir başlangıç yaptım. Yeniden bir yükselişim de söz konusu. Geçmişte yaşadıklarıma değil geleceğime bakıyorum. Beni seven herkesten bu yönde büyük destekler de alıyorum. Bu nedenle kötü günler artık geride kaldı. Ben, futbol severlere sahadaki mücadelemle yeniden iyi bir Sercan Yıldırım izletme derdindeyim."