27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sergen Yalçın'dan Samet Aybaba'ya cevap

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi, Samet Aybaba'nın basına yaptığı siteme değindi. Sergen Yalçın, Samet Aybaba için “O zaman Samet hoca da gazeteci olsun” dedi.

24 Şubat 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sergen Yalçın'dan Samet Aybaba'ya cevap
Kanaltürk'te Top Bizde programında yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi. Beşiktaş’ın galibiyetiyle ilgili açıklama yapan Sergen Yalçın, "Beşiktaş için çok önemli galibiyet. Zirveye tutunmaya devam etti. Böyle bir galibiyet önemli, Sivas'ta kazanmak kolay değil. Çok denk giden mücadeleydi. Mutlaka bir şey olması lazımdı Beşiktaş'ın kazanması için. Kırmızı çıktı, çok itiraz edilecek pozisyon değil. Hayati tehlike bile var. Beşiktaş mücadele ediyor. Denk iki takımın mücadelesi gibiydi. Derbiye moralli hazırlanacaklar. Beşiktaş bu maçı kaybetseydi, zirveden çok uzaklaşırdı, şansı minimumlara inerdi.” yorumunu yaptı.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın basına yönelik eleştirileri hakkında da yorum yapan Sergen Yalçın, Samet Aybaba'nın maç sonu basın toplantısında söylediği 'Sakatlık devam edince doktorlar eleştirilir, takım mağlup olunca teknik direktörler eleştirilir, Türkiye'de bir tek gazeteciler eleştirilmez' sözleri üzerine, "Ben cevap vereyim; o zaman Samet hoca da gazeteci olsun" diye konuştu.