26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sergen'e sert tepki! 'Her tarafı yorumcu olsa ne olur'

Futbol yorumcusu Bilgin Gökberk, Sergen Yalçın'ın Gekas için 'Her tarafı futbolcu olsa ne olur?' demesini sert bir dille eleştirdi.

30 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Sergen'e sert tepki! 'Her tarafı yorumcu olsa ne olur'
Bilgin Gökberk, Hürriyet gazetesindeki köşesinde Sergen Yalçın'a göndermede bulundu. "Sergen, "Gekas'ın her tarafı futbolcu olsa ne olur" demiş." diye yazısına başlayan Gökberk, şu ifadeleri kullandı: "Ne mi olur. İşte böyle olur. Akhisar'da 4 maçta 6 gol atar, Türkiye'de 54 maçta 39 gol atar. 35 yaşında oynadığı ligde kral olur. Ne yapmış, hangi liglerde oynamış diyor. Söyleyelim. İspanya, İngiltere, Almanya'da filan... Bizim anlı şanlı, kerameti kendinden menkul topçu'ların sadece TV'den seyrettiği ligler de.. Yani Sergen'in ve diğerlerinin oynayamadığı liglerde..."
 
"Sergen, Gekas'ı sevmeyebilir.. Beğenmeyebilir.. Eleştirebilir.. Gekas'tan ve o model futbolculardan hazzetmeyebilir, hoşlanmayabilir.. Bari saygı duysa... O da yok. Yazık valla." diye yazan Bilgin Gökberk, yazısını şu sözlerle noktaladı: "Ve son 1 şey.. Gekas, "Onun her tarafı yorumcu olsa ne olur" dese.. Ama demez. Çünkü, o iyi bir profesyonel, oynadığı her ülkedeki kulüpte ekmeğini taştan çıkarmış biri. Bunun saygısızlık olduğunu bilir.. Ve demez.."