20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Show Tv Canlı İzle / Türkiye Kazakistan Maçı İlk 11'leri!

Show Tv Canlı izleme Linkleri ve frekansları sayesinde Türkiye Kazakistan maçını canlı izleyebilirsiniz. Maç Önü, Maç ve Maç sonra programlarıyla tüm milli heyecan bu ekranlarda. Maçtan önce ise Güldür Güldür Show eğlencesi ekranlarınızda olacak!

16 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Show Tv Canlı İzle / Türkiye Kazakistan Maçı İlk 11'leri!
Show Tv ekranlarında eğlence devam ediyor. Türk televizyonlarının en çok izlenen kanallarından bir tanesi! Bugün ise Milli takım bu ekranda olacak. Türkiye Kazakistan maçını bu ekran üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 
 
Maçın yayınlanacağı linki frekansı ve kanalın bugüne ait yayın akışını sizler de paylaşacağız. 
 
İmparator ve öğrencileri bu akşam tur için sahaya çıkacak. EURO 2014 Avrupa Kupası finalleri için gruplarda mücadele eden A Milli ekibimiz telefisi olmayan bu maçta 3 puan için sahaya çıkacak. 
 
Türkiye Kazakistan maçı bu akşam 21.45'te TT Arena Stadyumunda oynanacak. 
 
İlk 11'ler ise : Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Serdar Aziz, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Olcay Şahan, Arda Turan, Volkan Şen ve Burak Yılmaz 11'i ile çıkacak.
 
DİJİTAL FREKANS KANAL BİLGİLERİ
 
DİGİTÜRK 22. Kanal’da izleyebilirsiniz.
DİGİTÜRK HD 322. Kanal’da izleyebilirsiniz.
D-SMART 23. Kanal’da izleyebilirsiniz.
TURKSAT KABLO TV Türkiye genelinde mevcut analog KTV şebeksinde S 8. kanaldan izleyebilirsiniz
TELEDÜNYA Teledünya sayısal kablo TV şebekesinde 23’ncü kanaldan izleyebilirsiniz.
 
FREKANS BİLGİLERİ
 
Türksat 4A 42° Doğu Uydusu
Frekans : 12219,0 MHz
Polarizasyon : Horizontal (Yatay)
Symbol Rate : 6.500 Msym/s
FEC Rate : 3/4
 
16 KASIM YAYIN AKIŞI
 
07:00 Pis Yedili
08:30 Ayı Kardeşler
09:00 Pepee
10:00 Pazar Sürprizi
13:00 Ev Kuşu
14:00 Lezzet Haritası
15:00 Devlerin Aşkı
17:00 Ayı Kardeşler: Eve Dönüş Yolculuğu
19:00 Show Ana Haber
20:00 Güldür Güldür Show
21:00 Maça Doğru
21:45 Türkiye-Kazakistan
23:45 Maçın Ardından
00:00 Ayakta Kal
02:00 Pazar Sürprizi
 
KANAL HAKKINDA
 
Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın yapan, özellikle 2000'lerde yarışma programları ve dizileriyle ön plana çıkmış, Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri. Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Serdar Çaloğlu, yönetim kurulu başkanı ise Mehmet Bülent Ergin'dir. genel yayın yönetmeni ise Haluk Şirin'dir.
 
1 Mart 1991'de Erol Aksoy, Dinç Bilgin ve Haldun Simavi tarafından Fransa'da kurulmuş ve yayınına Başka Bir Alem! sloganıyla bu ülke üzerinden başlamıştır. 1 Mart 1992 tarihinde de Türkiye'de yayın hayatına başlamıştır. Yayına başladığı ilk dönemlerde yayınlanmayan "Ana Haber Bülteni", aylar sonra ilk kez Mehmet Ali Birand tarafından 2 Mart 1992'de sunulmaya başlanmıştır. Kanal, Mart 1992'de Türkiye'ye de yayın yapmaya başlayınca, gerçek bir yayıncılık anlayışına girmiştir. Bir dönem kardeş kanalı olan Cine5 ile birlikte türk televizyonculuğuna yeni soluk ve heyecan getirmiştir.
 
Kanalın ilk genel müdürü Güneri Civaoğlu'ydu. "Ana Haber Bülteni"ni kanalın ilk dönemlerinde Gülgün Feyman, 1996 ve 2002 yılları arasında da Reha Muhtar sunmuş, Reha Muhtar bu sayede dönemin en bilindik simalarından biri haline gelmiştir. 1993 yılında Erol Aksoy ve Dinç Bilgin ile ortak girişimi, 1994 yılında Erol Aksoy, Dinç Bilgin ve Aydın Doğan ile ortak girişimi, 1995 yılında tekrar Erol Aksoy ve Dinç Bilgin ile ortak girişimi olmuştur. 1997 yılında Erol Aksoy'daydı. 1999 yılında Mehmet Emin Karamehmet tarafından satın alındı.
 
90'larda Arena adıyla yayınladıkları en iyi haber programının yayınlandığı tartışma programıyla büyük beğeni kazanan , yine 90'ların başında "kırmızı nokta" uygulamasıyla gece yarısı yayınlanan Tutti Frutti gibi programlarla erotik yayın yapmıştır. Bu erotik yayın daha sonradan RTÜK aracılığıyla kaldırılmış ve kaldırıldığı ilk aylarda, gece teletekst yayını ve ünlü yabancı dizilerin yayını yapılmıştır.
 
Yine 90'lı yıllarda Simpsonlar, Seinfeld, Sıkı Dostlar (Friends) , Dallas, Battlestar Galactica, Yalan Rüzgârı (The Young and the Restless), Roseanne, Power Rangers, S.W.A.T., Superboy ve The Rookies gibi pek çok yabancı dizinin tekrar bölümlerini gündüz ve geceyarısı kuşaklarında yayınlamıştır.  TRT ve Star TV'den sonra yayınladığı Bizimkiler, Sıdıka, Deli Yürek, Dadı, Örümcek, Şehnaz Tango, Küçük İbo, Zehirli Çiçek, Sırılsıklam, Canısı, Haşlama Taşlama, Bu Sevda Bitmez, İki Kız Kardeş, Mirasyediler, Hangimiz Eşek (Keko ile Eşeko), Gökkuşağı, Ana Kuzusu, Hemşerim, Ayşecik, Zirvedekiler ve Tatlı Hayat gibi yerli dizileriyle de büyük seyirci kitlesine sahip olmuştur.
 
Yarışma programlarında çığır açan Biri Bizi Gözetliyor'un 2000 yılında yayınlanan ilk sezonu çok büyük reyting sağlamıştır.
 
İlk logosuyla, 90'lı yıllarda Türk insanının yaşamında önemli bir unsur olmuştur. Belgesel, müzik, sinema gibi yayınladıkları programların başlangıçlarındaki jenerikleriyle ve "O" harfinin içindeki renginin ve harfin şeklinin değişimiyle de akılda kalıcı kanallardan biri haline gelmiştir.