23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Sivasspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

13 Ağustos 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Sivasspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı
Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen idmanda futbolcular, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

A2 Milli Takımı kadrosunda yer alan Ziya Erdal ve sakatlığı bulunan Timur Özgöz'den yoksun bir kadroyla çalışmalarını sürdüren Sivasspor'da, John Utaka, Burhan Eşer ve Ümit Kurt ise takımdan ayrı çalıştı.

İdmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Carlos, Kasımpaşa ile yaptıkları hazırlık maçının ilk yarısında çok iyi oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda iyi pas organizasyonları yaptık, iyi bir oyun oynadık fakat ikinci yarı için aynı şeyleri söyleyemem. İkinci yarıda düştük açıkçası. Basit goller yedik, hatalarımızdan goller yedik. Duran toplardan yedik ama en azından ilk yarıyı düşündüğümüz zaman benim için umut verici bir maçtı" diye konuştu.

Ligin ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda yapacakları maçın zor geçeceğini dile getiren Carlos, "Tabii ki zor bir maç oynayacağız. Takımımızın durumu iyi. Herkes şu anda yüksek konsantreyle ve motivasyonla maça hazırlanmakta. Güzel bir maç olacak. Hepimiz bu maçın zorluğunun farkındayız. Ona göre oynayacağız" ifadesini kullandı.

Carlos, Peru'dan aldığı teknik direktörlük lisansına ilişkin, Elazığspor ile yolları ayrıldıktan sonra herhangi bir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural'ın basında yer alan açıklamalarının hatırlatılması üzerine, bu konuda yorum yapamayacağını söyledi.