8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Slaven Bilic'ten Ertuğrul Sağlam açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçının ardından verdiği röportajda el sıkışma konusuna ve tartışmalı pozisyonlara değindi.

10 Mart 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Slaven Bilic'ten Ertuğrul Sağlam açıklaması
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçın ardından şu sözlerle konuştu:

"Harika bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar, müthiş bir mücadele ortaya koydular. Taktiksel olarak onlardan istediğim her şeyi yaptılar.

İkinci yarıda, "Bir terslik olsa, maçı kaybetsek bile çocuklara söyleyebilecek bir şeyim yok, olağanüstü bir gayret gösterdiler" diye düşündüm. Antalyaspor maçında da kazanmayı hak etmiştik, ama başaramamıştık. Bu kez tamamen hak edilmiş bir galibiyet aldık.

El sıkışma meselesiyle ilgili şunu söyleyeyim. Maçın sonucu ne olursa olsun rakip teknik direktör ve oyuncuların ellerini sıkarım. Ertuğrul çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir hoca. Takımı da oyunu oynamaya çalışıyor.

Pedro Franco'yla ilgili bahsettiğiniz pozisyonu henüz görmedim, izlemem lazım. İç sahada hakem yönetimleri anlamında hak ettiğimizi alamıyoruz. Bugün tartışmalı penaltı pozisyonları ve iki tane bence haksız olarak gördüğümüz sarı kart var.

Her zaman efendi ve kibar davranan, Beşiktaş ismini temsil eden insanlar olarak biz oluyoruz."