26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sneijder: Kazanmak için gidiyoruz

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynayacakları Real Madrid maçını kazanmak için gideceklerini söyledi.

1 Nisan 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Sneijder: Kazanmak için gidiyoruz
Real Madrid maçı öncesinde Cihan Haber Ajansı'na konuşan yıldız oyuncu, "Gerçekten çarşamba günü Real Madrid ile zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Galatasaray olarak amacımız bu maçtan galip gelmek için mücadele edeceğiz. Kazanmak için gidiyoruz. İyi maç olacak." dedi.

Hollanda'dan 500 bine yakın Türk yaşadığını çok sayıda Hollandalı Türk'ün Başkent Amsterdam'dan uçakla Madrid'e gideceğini bu konuda düşünceleri yönünde ki soruya ise Sneijder, "Hollandalı Türk taraftarların bizleri orada yalnız bırakmamalarından dolayı mutluyuz. Bizleri maç boyunca desteklemelerini istiyoruz. Onları bizde güzel oyunumuzla sevindirmek istiyoruz. Bu açıdan onların desteği bizim için çok önemli. Bu desteğin 90 dakika boyunca sürmesini arzuluyoruz. Maç sonunda umarım onları memnun eden bir skorla Madrid'ten dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Öte yandan takım Atatürk Havalimanı'ndan Madrid'e giderken Türk taraftarlar ile Hollandalılar yıldız futbolcuya büyük ilgi gösterdi.