26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sneijder'in vücudu iflas etti!

Dünya Kupası'nda tüm enerjisini harcayan, sonrasında 1 ay yatan yıldıza, kick-boks idmanları ters etki yaptı. Uzmanlara göre bu haliyle en fazla 58 dakikayı çıkarabilir

15 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Sneijder'in vücudu iflas etti!
Galatasaray'da sezona kötü başlayan Wesley Sneijder'le ilgili verilen rapor şok etti. Yıldız oyuncu, Dünya Kupası'na 'fit' gitmek için kendi kas yapısına dikkat etmeden kick-boks'çu Gökhan Saki ile ağır idmanlar yapmış ve bunu kendisi de ifade etmişti. Ancak ağır idmanlar ve farklı beslenme programının Sneijder'in vücudunu iflas noktasına getirdiği belirtiliyor. Kupa sonrası çıktığı tatilde kendisini toparlamak için 1 ay hiç çalışmayan Wesley, İstanbul'a kondisyon olarak yüzde 30 eksikle döndü. Tahlillerde 71 dakika çıkaracak fiziki gücü tespit edilen Sneijder, kondisyoner Venturatti'nin hazırladığı programa adapte olamayınca daha da geriye gitti. 
 
AÇIĞI 2 AYDA ANCAK KAPATIR 
Sneijder'in şu anki fiziki yeterliliğinin 58 dakika olduğu bildirildi. Venturatti'nin Prandelli'ye verdiği raporda, Hollandalı oyuncunun eski formunu ancak 2 ay sonra bulabileceğini ilettiği ifade edildi.
Fotomaç)