16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Şok! Eski Galatasaraylı basketbolcu Murat Yurdakul'un kızı Ege Yurdakul kaçırıldı

Galatasaray'ın eski oyuncusu Murat Yurdakul'un kızı Ege Yurdakul'un Ezine'nin geyikli beldesinde kaçırıldığı ortaya çıktı.

İHA1 Ağustos 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Şok! Eski Galatasaraylı basketbolcu Murat Yurdakul'un kızı Ege Yurdakul kaçırıldı
Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesindeki yazlıklarında kalırken sırra kıdam basan genç kızı bulmak için jandarma ve belde halkı seferber oldu. 
 
Galatasaray Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu Haşim Murat Yurdakul ve Gamze Yurdakul’un kızları 17 yaşındaki Ege Yurdakul, 2 gün evvel Geyikli beldesindeki Odunluk iskelesinde arkadaşlarıyla otururken, saat 22.00 sıralarında yazlıklarına gitmek üzere ayrıldı. Genç kızdan bu saatten sonra haber alınamadı. Ege'nin babası Haşim Murat Yurdakul, kızı ortadan kaybolduktan sonra hemen jandarmaya müracaat etti. Ardından sosyal paylaşım sitesi facebooktan, “Dün gece saat 22.00’de Ege Yurdakul adlı kız kardeşimiz Ezine Geyikli’de kaçırılmıştır. Bütün çevrede aramalar yapılıyor, fakat sonuçsuz. Arkadaşlar, fotoğraftaki kardeşimizi görürseniz, duyarsanız Haşim Murat Yurdakul: 0532-242-58-84 nolu numarayı arayınız” notunu paylaştı.
 
Haşim Murat Yurdakul, kızı adına facebookta sahte bir hesap açıldığını ve burada kızının ağzından kendi rızasıyla kaçtığı izlenimi veren yazılar paylaşıldığını öne sürdü. Kızını C.T. adlı kişinin kaçırdığını öne süren Yurdakul, "Kızımın telefonu dahil tüm eşyaları evde. Kendi rızası ile kaçmış olamaz. Birlikte olduğu bir sevgilisi var. Bu nedenle gönül ilişkisi de değil” dedi.
 
SOSYAL MEDYA SEFERBER OLDU

Baba Haşim Murat Yurdakul'un facebookta paylaştığı mesaj, sosyal medyayı harekete geçirdi. Onlarca kişi, Ege'ye ulaşabilmek için seferber oldu. Baba Yurdakul'un mesajı defalarca paylaşılırken, bazı vatandaşlar da Ege adına açılan facebook hesaplarının izini sürerek ip ucu bulmaya çalıştı. Jandarma ekiplerinin Ege'ye ulaşmak için başlattığı çalışmalar sürüyor.
 
Konuyla ilgili açıklama Galatasaray'ın basketbol biriminin twitter sayfasında yapıladı.
 
GS Basketbol kullanıcı hesabından yapılan açıklama şu şekilde: Eski oyuncumuz Murat Yurdakul'un çocuğu Ege Yurdakul Ezine Geyikli'de kaçırılmıştır.