29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Söyleyecek çok sözümüz var

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Portekiz'in Braga takımını yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselen Galatasaray'ı kutladı.

6 Aralık 2012 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Söyleyecek çok sözümüz var
Devler Ligi’nde ikinci tura çıkan ilk Türk hoca olan Terim bu ifadeyi kullanıp “Avrupa’da gönlümüzde yatan aslanı herkes biliyor” dedi.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde G.Saray’la ilk defa ikinci tur sevinci yaşayan ve bunu başaran ilk Türk hoca olan Fatih Terim, Braga galibiyeti sonrası şunları söyledi: “İlk yarı hiç de iyi oynamadık. M.United nasıl olsa yener düşüncesi var gibiydi. 1-0 geriye düştüğümüzde Cluj’un öne geçtiği haberi geldi. Bunun altından kalkmak kolay değil. Oyun için söylenecek fazla şey yok ama kazanma isteğini ve ruhunu gördüm. Bundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Kendi işimizi kendimiz bitirdik. Daha söylenecek çok sözümüz var demiştim. Demek ki G.Saray’ın Avrupa’da daha söyleyeceği çok sözü var. Başkan’ın gösterdiği hedefi yakaladık. Gruptan çıkmanın başarı olduğunu söylemişti, ben de aynı fikirdeyim. ŞL’de devem etmek güzel. İçimizde yatan aslanı herkes biliyor (Devler Ligi şampiyonluğunu kastediyor). United’ın Cluj’a yenileceğini kimse düşünemezdi. G.Saray yılmaz diyelim. Devre arası konuşmam gerektiği gibi konuştum. Bazı maçlar takımı takım yapar. Umarım öyle olur.”



ERDOĞAN TERİM'İ ARAYARAK KUTLADI

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i telefonla aradı.

Başbakan Erdoğan, gruptaki son maçında deplasmanda Portekiz'in Braga takımını yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkan sarı-kırmızılı takımı başarısından dolayı tebrik etti.