23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Taraftarlardan Jaja baskısı

Trabzonspor taraftarlarının yönetime geri alınması için yoğun baskı yaptığı Brezilyalı Jaja'nın transferinin ancak bordo mavili takımda yabancı kontenjanının azalmasından sonra mümkün olabileceği bildirildi.

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)17 Haziran 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Taraftarlardan Jaja baskısı
KİRALAMA YOLUYLA

Trabzonspor'da oynadığı 2010-2011 sezonunda oldukça başarılı bir görüntü ortaya koymasına karşın saha dışındaki hayatıyla sık sık eleştirilen Brezilyalı futbolcu Jaja, geri dönmek istiyor. Bordo mavili taraftarlar da Jaja'nın alınmasını istiyorlar. Metalist Kharkiv takımı ile sözleşmesinin devam etmesi, bordo mavili kulübün de yabancı sayısının fazlalığı nedeniyle yönetimin kontenjanın boşalması durumunda Jaja'yı kiralama formülüyle kadrosuna katabileceği belirtildi.

ÇAĞLAR: "TRABZONSPOR'DAN HABER BEKLİYORUM"

Bonservisi elinde bulunan Galatasaraylu Çağlar Birinci ise bordo mavili ekipten haber beklediğini söyledi. Çağlar, bordo mavili formayı giymek istediğini belirterek, "Geçmişte Trabzonspor'a transferim söz konusu olduğunda hep bir takım sıkıntılarla karşılaştım. Şimdi ise kulüpten haber bekliyorum" dedi. Birkaç gün daha Trabzonspor'dan haber bekleyecek olan Çağlar'ın gelmemesi durumunda Bursaspor başta olmak üzere kendisini isteyen kulüplerle görüşeceği öğrenildi.

BATUHAN KİLO VERECEK

Trabzonspor'un yeni transferi Batuhan Karadeniz, 27 Haziran'da Isparta Davraz'da başlayacak olan kamp öncesi çalışmalarına erken start verdi. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın verdiği plan doğrultusunda antrenman yapan Batuhan'ın fazla kilolarını vermesi sıkı bir programa girdiği belirtildi. Trabzonspor'dan performansa dayalı olarak sözleşme yapan Batuhan'da yeni sezona iddialı bir giriş yapmak istediğini söyledi.

HACIOSMANOĞLU KAZLIÇEŞME MİTİNGİNE KATILIŞ SEBEBİNİ AÇIKLADI

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul Kazlıçeşme'deki Ak Parti mitingine neden katıldığı açıkladı. Hacıosmanoğlu, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bir başörtüsü mağduru olarak yer aldığını ifade ederek, "Bizim mitinge katılmamız Trabzonspor'un haklarını savunma noktasında duruşumuzdan hiçbir şey kaybettirmez. Tam aksine Trabzonspor için ne bedel ödenmesi gerekiyorsa ödeyeceğiz. Bu iş için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan hem Trabzonspor camiasının, hem de Türk futbol camiasının şüphesi olmasın" dedi. Hacıosmanoğlu, daha sonra şöyle konuştu:

"Benim oraya gidiş sebebim gezi parkındaki eylem değildir. Herkes gidip gezi parkında eylemini yapabilir. Devlet dairelerine başörtülü insanlar girmesin, üniversiteye baş örtülü insanlar gitmesin. Bu olayın mağduruyum ben. Benim geniş bir ailem var. 12 kardeşim ve 150'nin üzerinde yeğenim var. Büyük ablamın kızı üniversite 3'üncü sınıfa kadar çok başarılıydı ama 4'üncü sınıfta başını açmadığı için mezun olamadı ve şimdi evde çocuklarına bakıyor. Eşim de mimarlık bölümünü kazandı ama okuyamadı. Yine bu başörtüsü nedeninden dolayı. Mağdur olarak taraf olmak istedim ve o yüzden gittim."