26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

TFF'den flaş Süleyman Seba kararı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Göksel Gümüşda ve Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
TFF'den flaş Süleyman Seba kararı
Türkiye Futbol Federasyonu,  2014-2015 sezonunu ''Süleyman Seba Sezonu'' olarak isimlendirdi.
 
Demirören'in açıklamaları;
 
- Şiddeti körükleyenlerin aramızda barnıamayacağı bir dönem başlatıyoruz. .Bunlardan futbolu arındırmak için herşeyi  yapıyoruz. Eskiş kırgınlıkları güğndemde tutarak ortamı körükleyen bazı yöneticilere sesleniyorum. Maçlardan önce taraftarı galeyena getirecek açıklamalar yapmadan önce 1 değil 3 kez düşünün. Çoluk çocuk milyonlarca insana hitap ettiğinizi unutmayın
 
- Maç kaybedin, kupa kaybedin ama asla kendinizi kaybetmeyin.
 
- Hakimlerimiz, saycılarımız, emniyet müdürlerimiz... lütfen bu yasalar için gerekeni yapın. Hakaret ve küfür edenlere gerekenlere cezaları verin. Sahaya inip futbolcuya tekme atacak cesareti bulanlara gereken cezaları verin.
 
- Reyting ve tiraj uğruna kötü örneklere sayfalarınıza yer vermeyin. Barışın ve kardeşliğin, bizi insan yapan değerlerin takipçisi olun.
 
-Yeni haksızlıklara vesile olmayın. Yıldızları sayarken birbirinizi saymayı unutmayın. Federasyon olarka tüm bunlar ışığında gerekli somut gririşimleri yapacaığımızı futbol kamuoyuna bir kez daha duyurmak istiyoruz.
 
- E-Bilet sistemi bunların sözde kalmayacağının kanıtıdır. Bu konuda duygu ve tavır kirliğliği yaratmamak için
 
- Bunun için futbolumuzu Süleyman Seba'ya adamaya karar verdik. Başken iken efendiliği ile hepimize örnek oldu. Vefatıyla da hepimizin biraraya geleceğini gösterdi.