25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Trabzonspor'un yüzü güldü

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 2 - 0 yenerek puanını 43'e yükseltti.

27 Nisan 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor'un yüzü güldü
Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni sahasında 2-0 yenen Trabzonspor, bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanma başarısı gösterdi.

Ligin 29'uncu haftasında sahasında Orduspor'u, ligin 30'uncu haftasında da deplasmanda Eskişehirspor'u 1-0'lık sonuçlarla mağlup eden bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni de 2-0 yenip son 3 haftada 9 puan kazanarak bu sezon en başarılı dönemini yaşadı.

Karadeniz ekibi, en son geçen sezonun 22'inci haftasında sahasında Eskişehirspor'u 4-1, ligin 23'üncü haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-0 ve ligin 24'üncü haftasında kendi evinde Bursaspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek ligde 3 maç art arda kazanma başarısı göstermişti.

-Şener gelmedi-

Olağanüstü genel kurul kararı alınan Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener karşılaşmayı izlemeye gelmedi. Dış saha maçlarında takımın karşılaşmalarına giden Şener, Hüseyin Avni Aker'deki karşılaşmaya gelmedi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise Trabzon deplasmanına gelerek, karşılaşmayı izledi.

-Halil, 6'ıncı golünü kaydetti-

Trabzonspor'un galibiyet golünü atan Halil, bordo-mavili takım forması altında 6'ıncı golünü atarak takımın en golcü oyuncusu oldu.

Halil, son 3 haftanın 2'sinde Orduspor ve Gençlerbirliği maçlarında attığı gollerle takımına 6 puan kazanmasında önemli rol oynadı.

Bordo-mavili takımın diğer golünü kaydeden Olcan da ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti. Olcan, en son ligin 15. haftasında Kayserispor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmasında gol kaydetmişti.

TRABZONSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ

STAT: Hüseyin Avni Aker Stadı
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV2
SAAT: 20.00

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Zokora, Adrian, Aykut, Halil, Olcan, Yasin
Teknik Direktör: Tolunay Kafkas

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Cem, Aykut, Ahmet, Tosic, Hurşut, Azofeifa, Kerim, Özgür, Zec, Vleminckx,
Teknik Direktör: Fuat Çapa