19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Trabzonspor'a moral yemeği

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor'a, 12 Nisan Cuma günü Orduspor ile yapılacak maç öncesi moral yemeği verildi.

9 Nisan 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor'a moral yemeği
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından, kent merkezindeki bir restoranda organize edilen yemeğe Vali Recep Kızılcık, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Baro Başkanı Mehmet Şentürk, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Tolunay Kafkas ve yardımcıları ile mevcut ve bazı eski futbolcular katıldı.

Vali Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, birlikteliğe vesile olduğu için Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Kentin bütün unsurlarının bir araya gelerek tek yürek olduğunu ifade eden Kızılcık, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da Trabzonspor'umuz ile gurur duyduğumuzu, geçmişi ve geleceği ile beraber olduğumuzu bir kere daha haykırma fırsatı bulduk. Teknik direktör Tolunay Kafkas'a da seslenmek istiyorum. Biz, sizin ve takımımızın dün olduğu gibi bugün de arkasındayız" dedi.

Gümrükçoğlu ise organizasyona umduğunun üzerinde katılım gerçekleştiğini, bundan dolayı sevinçli olduğunu belirtti.

Yemeğin birlik ve beraberlik adına önemli olduğunu dile getiren Gümrükçüoğlu, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu birlikteliğimizi göstereceğiz. Cuma günü Orduspor ile oynayacağımız maçta taraftarlarımızla buluşacağımızı ilan ediyorum. Komşu şehrimizin takımına da misafirperverlik örneği göstereceğiz" diye konuştu.

Şakar, kendilerine verilen desteğe çok sevindiklerini vurgulayarak, "Güçlerimizi birleştirdiğimiz zaman aşamayacağımız engel yoktur" dedi.

Kaptan Tolga Zengin ise kendilerine destek verenleri mahcup etmeyeceklerini kaydederek, "Orduspor maçıyla başlayarak, sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bu takımın her şeyi yapacak gücü var. Zor günler geçiriyoruz ama bu işin altından hep beraber kalkacağız" ifadesini kullandı.