25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Trabzonspor'da 3 transfer birden!

Trabzonspor, Waris Majeed ve Mustapha Yatabare'nin transferi için görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. Bunun yanı sıra bordo-mavili ekip Avraam Papadopoulos ile prensip anlaştı.

1 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor'da 3 transfer birden!

Trabzonspor, Spartak Moskova'nın forvet oyuncusu Waris ve Guingamp'ın forveti Mustapha Yatabare'nin transferi için kulüplerle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Trabzonspor ayrıca Olympiakoslu Papadopoulos ile deprensip anlaşmasına vardı.

MAJEED WARIS

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Spartak Moskova takımının profesyonel oyuncusu Majeed Waris ile kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

MUSTAPHA YATABARE

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Fransa Ligue_1 takımlarından En Avant de Guingamp'ın profesyonel oyuncusu Mustapha Yatabare'nin, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

AVRAAM PAPADOPOULOS

Trabzonspor, Olympiakos kaptanı Avraam Papadopoulos ile prensip anlaşmasına vardı. 

29 yaşındaki stoper, 2008 yılından bu yana Olympiakos'ta forma giyiyordu. Papadopoulos'un da ilerleyen saatlerde KAP'a bildirilmesi bekleniliyor. (maraton)