7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Trabzonspor - Fenerbahçe maçta üç gol vardı - Maçın tüm golleri - İZLE-

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan maçtan gülerek ayrılarak taraf, 3-0'lık skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu.

17 Şubat 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor - Fenerbahçe maçta üç gol vardı - Maçın tüm golleri - İZLE-
Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Sol Bamba (k. k.), 26. dakikada Cristian Baroni ve 52. dakikada Gökhan Gönül kaydetti.

Trabzonspor'da Fildişi Sahilli defans oyuncusu Sol Bamba, oyunda kaldığı ilk yarı boyunca yaptığı hatalarla maça damga vurdu.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 37'ye çıkartarak ligde ikinci sıraya yükseldi. Ev sahibi ekip Trabzonspor ise 27 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu deplasmanına konuk olacak. Fenerbahçe ise Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 19.00 / Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Celutska, Giray, Mustafa, Emerson, Serkan, Colman, Alanzinho, Adrian, Olcan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

FENERBAHÇE: Volkan, Gokhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman





Maçın ardından

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe, ligde 6 haftalık aradan sonra ikinciliğe yükseldi.

Trabzonspor galibiyeti ile puanını 37'ye yükselen sarı-lacivertliler, 6 puan farkla önünde bulunan lider Galatasaray'ı takibini sürdürürken, Beşiktaş'tan da ikinciliği devraldı.

Ligin 16. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak ikinciliği Beşiktaş'a kaptıran sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında aldığı 3 puanla tekrar ikinci sıraya yükseldi.



-Galibiyet serisini sürdürdü-

Fenerbahçe, 2013 yılında deplasmandaki galibiyet serisini sürdürdü.

Deplasmanda en son 16. haftada Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında dış sahada 19. haftada Gaziantepspor'u 2-1, 21. haftada da Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendikten sonra Trabzonspor'u da 3-0 mağlup ederek üçte üç yaptı.

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Cristian'ın, lig tarihinde en fazla golü attığı takım Trabzonspor oldu. Cristian, Trabzonspor karşısında 4. golünü attı.

-Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında son 7 maçı kazanamadı-

Trabzonspor, Süper Lig'de Fenerbahçe karşısında son yaptığı 7. maçtan da galibiyetle ayrılamadı.

Rakibi karşısında ligdeki son galibiyeti 2010-2011 sezonunun ilk yarısında kendi evinde 3-2'lik sonuçla alan bordo-mavili ekip, daha sonraki 7 maçtan 5'ini kaybetti, 2'sinde berabere kaldı.

Bu sezon 'üç büyük' rakibi karşısında oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, söz konusu maçlar içerisindeki ilk yenilgisini aldı.

-Mustafa Yumlu-Cristian gerginliği-

Maçın ilk yarısının bitiminde Trabzonspor'un yedek oyuncusu Mustafa Yumlu ile Cristian arasında saha kenarına yakın bir yerde gerginlik yaşandı.

İki takım oyuncuları ve Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas'ın da araya girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi. Bu sırada bordo-mavili taraftarlar da sarı-lacivertli oyunculara tepki gösterdiler.

-Şener'i istifaya davet ettiler-

Trabzonspor taraftarları, karşılaşmanın ilk yarısı sonunda ve bitiminin ardından Kulüp Başkanı Sadri Şener'i istifaya davet ettiler.

Bordo-mavili taraftarlarlar, 61. dakikada kendilerine özgü kutlamalarını yapmadı.

Sahaya sadece kale arkası tribününden bir tane meşale atılırken onu da karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım saha kenarına çıkardı.

Sarı kert sınırında olan Giray, gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Giray, gelecek hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında oynayamayacak.