18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

'Pandev ve Dzemaili'yi G.Saray'a itelediler'

Galatasaray'ın, transfer döneminin kapanmasına saatler kala gerçekleştirdiği Goran Pandev ve Blerim Dzemaili transferlerine ilginç bir yorum geldi.

2 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
'Pandev ve Dzemaili'yi G.Saray'a itelediler'
Sabah Gazetesi spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın dün sözleşme imzaladığı Dzemaili ve Pandev transferlerini köşesinde değerlendridi. 
 
"ROMA YEMEDİ G.SARAY YEDİ"
 
İşte Uluç'un sarı kırmızılıların son transferleri hakkındaki yorumları; 
 
"Galatasaray'ın yeni transferleri için İtalyan futbolunu takip eden tanıdıklarım, "Pandev ve Dzemaili'yi Napoli, Roma'ya kakalamaya çalıştı. Roma yemedi ama G.Saray yedi" diyorlar.
 
G.Saray'da akla hayale gelmez işler oluyor. Prandelli'yi birileri yönetiyor kenarda. Tulun, başkan Ünal Aysal'ı; o da Prandelli'yi mi yönetiyor? G.Saray, F.Bahçe'ye mi dönüyor?
 
"Başkandan 3 transfer istedim" diyen Cesare Prandelli'nin dediği oldu. Napoli'nin forveti Pandev, orta sahasından Dzemaili ve Eskişehirspor'dan transferi yılan hikâyesine dönen Tarık Çamdal artık Galatasaraylı. Bu transferleri nasıl buldunuz? 
 
Tarık Çamdal iyi bir transfer. Galatasaray'da uzun süre oynayacak bir isim. En önemli tarafı da Türk pasaportunun olması. Bu yabancı kısıtlamaları Türk oyuncularının maddi-manevi değerini çok arttırdı. Ama Napoli'den alınanlar hakkındaki istihbaratım...
 
"NAPOLİ GALATASARAY'A İTELEMİŞ"
 
Biz nasıl Galatasaray olarak bir takım adamları mesela Dany ve Amrabat'ı, işte Fenerbahçe Yobo ve Baroni'yi falan birilerine itilemeye çalışıyorsak bu ikisini de Napoli aynen Galatasaray'a itelemiş. Yani İtalyan futbolunu yakından takip eden, izleyen arkadaşlarım var. Geçen akşam tesadüf bendeydiler, onlarla konuştum. Kullandıkları kelime, "Napoli bize kakaladı. Roma'ya kakalamaya çalıştı. Roma yemedi ama Galatasaray yedi" dediler. Yani vakti zamanında bir şeyler oynamış olabilirler ama geçen sene bir şey oynamamışlar. 
 
Süper Lig'e Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray yeni teknik direktörlerle başladı. Yeni teknik adamların ilk hafta performanslarıyla ilgili neler söyleyeceksiniz? 
 
Aslında bir hafta içinde bu konuda yorum yapmak kolay bir şey değil. Hatırlayın; geçen sene sekizinci ay mı neydi Mancini hala 'Takımı tanımıyorum' diyordu. Bir de tabii ki atalarımızın 'Adam olacak çocuk...' diye de bir lafları var. Hazırlık maçlarını ve Avrupa maçlarını da işin içine katarsak ilk hafta sert izlenimlerimi söyleyeyim."