20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Tuncay Şanlı'dan ilk açıklama!

Bursaspor'un yeni transferi Tuncay Şanlı, hedefleri olan yeşil beyazlı takımda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi, 'Benim en iyi konuşacağım yer sahadır' dedi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)4 Eylül 2012 Salı 07:00 - Güncelleme:
Tuncay Şanlı'dan ilk açıklama!
Bursaspor'un 3 yıllığına anlaşma sağladığı Tuncay Şanlı, transferi gerçekleştiren Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ve teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a teşekkür etti.

Bursaspor'da oynamının kendisine gurur vereceğini belirten Tuncay Şanlı, "Böyle bir camiaya geldiğim için mutluyum. Seyircisi muhteşem olan bir atmosferde oynamak bana gurur verecek. Tüm tecrübemi saha içinde ve dışında katkı sağlamak için kullanacağım" diye konuştu. Sahaya çıkmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekleyen Tuncay, şöyle devam etti:

"FUTBOLA AÇIM"
"Avrupa'da tecrübe kazandım. Dönem dönem oynamadığım zamanlar oldu. Profesyonellikte oynasanız da oynamasanız da bulunduğunuz formanın hakkını vermeye çalışıyorsunuz. Ben çok konuşan biri değilim. Benim en iyi konuşacağım yer sahadır. Sahaya çıkmak için de sabırsızlanıyorum. Futbola aç bir durumda bekliyorum. Geçmiş önemlidir ama önümüze bakmak zorundayız. Seyircinin önüne çıkacağım günü iple ekiyorum."

"YENİDEN ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM"
Bursaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini vurgulayan Tuncay, Bursaspor'un şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu anlyatırken de, "Avrupa'da oynamak da çok önemli. Ben de bu hedefler doğrultusunda öncelikle Türkiye şampiyonluğu yaşamak istiyorum" dedi.

'ÖZEL ANTRENÖRLERLE ÇALIŞIYORUM'
Yüzde yüz hazır olmadığını ancak bu dönemde özel antrenörlerle çalıştığını açıklayan Tuncay Şanlı, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Yüzde yüz hazır değilim ama olarak çalışıyorum. Lige verilen ara benim için avantaj. Maçlar başladığında birkaç haftaya ihtiyacım olacak ama kendimi çok iyi hissediyorum. Taraftar bana destek olsun. Ben de formanın hakkını vereceğim."