18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Türkiye 3-1 Kazakistan Maç Sonucu! Milliler moral buldu!

Türkiye A Milli Takımımız bu akşam Kazakistan karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet ile gruptaki ilk 3 puanını almış durumda. A Millilerimizin gollerini Burak(2) ve Serdar atarken kendi kalemizde penaltıdan gol yedik!

16 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Türkiye 3-1 Kazakistan Maç Sonucu! Milliler moral buldu!
Türkiye ilk galibiyetini ve ilk 3 puanını aldı. Kazakistan maçıyla birlikte puanını 4'e yükselten milliler grupta 4.sıraya yerleştiler. 
 
Millilerimiz sahaya Volkan Babacan - Ozan Tufan, Serdar Aziz, Semih, Caner - Volkan Şen, Selçuk, Arda, Olcay - Umut Bulut, Burak Yılmaz ilk 11'i çıktı. Maç öncesi taraftarla tartışan ve sahayı terkeden Volkan Demirel'in hakkında ise ne karar verileceği merak konusu. 
 
Maçtan önemli anlar
 
25. dakikada topla ceza sahasında buluşan Burak defans oyuncusunun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak golü buldu ve Milli Takım'ı 1-0 öne geçirdi.
 
29. dakikada sol kanattan ceza sahasına doldurulan topu Volkan Şen indirdi. Burak gelişşine vurdu ve farkı 2'ye çıkardı.
 
83. dakikada Gökhan Töre'nin sağ kanattan kullandığı kornerde ön direkte kafayı vuran Serdar Aziz golü buldu ve skoru 3-0'a taşıdı.
 
86. dakikada ceza sahamız içinde gelişen pozisyonda Mehmet Topal'ın Kazak oyuncuya yaptığı müdahaleye orta hakem penaltı dedi. Topun başına geçen kaptan Smakov golü buldu ve skoru 3-1'e getirdi.
 
Volkan Geri Döndü
 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun aracı ile stattan ayrılan Volkan, ilk yarı devam ederken Emre Belezoğlu ile birlikte TT Arena'ya geri döndü. Emre'nin aracı ile yeniden stada gelen Volkan, soyunma odalarının bulunduğu bölgeden stada giriş yaptı.