25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Türkiye’ye bir Arda yetmez

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, “75 milyondan sadece Ardamız oynuyor. Bu duruma çok üzülüyorum. Avrupalılar’dan hiçbir eksiğimiz yok. Önemli olan, Türk futbolcusunun iyi olması. Bana göre yabancı futbolcu serbest olsun” dedi.

24 Nisan 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Türkiye’ye bir Arda yetmez

A MİLLİ Takım ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, 75 milyonu aşan nüfusa sahip Türkiye'den sadece Arda Turan'ın yurt dışında bir takımda oynamasından dolayı üzüntü duyduğunu bildirdi. Antalya'daki 5. Uluslararası Vodafone Kupası’na katılan Nihat Kahveci, önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de çok kaliteli genç futbolcuların olduğunu belirten Kahveci, "Bizim en önemli eksiğimiz bu oyuncuları birleştirip iyi bir takım oluşturmak. Bu sadece futbolcuyla olan bir şey değil, eğitmen de çok önemli. Önce oyuncuları eğitecek kişileri geliştirmemiz lazım. Bazı şeyler artık değişmeli" diye konuştu.

Kahveci, Türk futbolcusunun Avrupalılar’dan eksiğinin bulunmadığını anlatarak, "Onlardan çok daha iyiyiz, çünkü kalpten oynamayı biliyoruz. 75 milyondan sadece Arda'mız oynuyor. Bu duruma çok üzülüyorum. Yabancı oyuncu serbest olsun. Türk futbolcusu iyi olduğu zaman kesilmez” dedi.


*Nihat Kahveci, Vodafone Turnuvası öncesi arkadaşımız Melih Sadıkoğlu’na açıklamalarda bulundu.