26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Twitter'da 'cincon' skandalı!

Sivasspor'un Galatasaray'a 2-1 yenildiği maçta Sivasspor'un resmi twitter sorumlusunun attığı tweet ortalığı karıştırdı.

skorer26 Kasım 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Twitter'da 'cincon' skandalı!
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve Galatasaray'ın Sivasspor'u 2-1 yendiği maçta maçın hakemi Halis Özkahya'nın kararları çok tartışılmıştı. Sivasspor'dan 3 oyuncu kırmızı kartla oyundan atan ve alehine 1 penaltı veren Özkahya tepkiler vardı.
 
Sivasspor'un resmi twitter hesabından atılan "Cincon #erkeksen Halis Özkahya olmadan @SivassporKulubünü yen." tweeti atılmıştı. Bu tweete gelen tepkiler tepkiler sonrası Sivasspor'un resmi twitter hesabı sorumlusu Erhan Erdoğan, "Kendi kişisel hesabımdan yazmam gereken Twittı yanlışlıkla sivasspor resmi twitter hesabından yazdım mesaj kesinlikle Sivasspor'u bağlamaz. Yine altını çizerim ki resmi hesaptan yazılan mesaj kulübün değil benim düşüncemdir. Camiamdan ve Galatasaray taraftarlarından özür dilerim"
 
Yine konuyla ilgili olarak Sivasspor resmi tweet hesabından "Resmi site sorumlumuz kişisel hesabından yazılması gereken Twiti yanlışlıkla resmi hesabımızdan yazmıştır Yazılan Twit kulübümüzü bağlamaz." denildi.