26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ümit Özat'dan Hacıosmanoğlu'na sert cevap

Ümit Özat: Polat Alemdar gibi konuşursan karşına da bir tane Süleyman Çakır çıkar..

11 Mart 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ümit Özat'dan Hacıosmanoğlu'na sert cevap

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı basın açıklamasında Beyaz Tv muhabirinin soru yöneltilmemesi ricazına rağmen sorduğu “Yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu sizi istifaya davet etti, ne düşünüyorsunuz” sorusu, başkanı sinirlendirmişti.

“Şimdi burası bunun yeri değil. Sizin kanalınızda yorum yapanlar da Türkiye’de yorum yaparken adam gibi yorum yapsınlar" diyen Hacıosmanoğlu'nun sözleri, Beyaz TV stidyosunda soğuk rüzgarlar estirdi. Bu açıklamayı canlı yayında cevap veren kanalın yorumcularından Ümit Özat, söz sırası kendisine geldiğinde Hacıosmanoğlu'nu sert şekilde eleştirdi.

Özat, Hacıosmanoğlu'nun mafyavari açıklamalarda bulunduğunu öne sürerken, "Sen bu tarz konuşursan, biz de konuşuruz. Sen Polat Alemdar gibi konuşursan karşına da bir tane Süleyman Çakır çıkar" dedi. Özat, her türlü eleştiriyi yapmakta özgür olduğunu savundu.

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar da program boyunca, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tatil edilmesiyle ilgili olarak, "Bu işlerin baş sorumlusu Futbol Federasyonu ile İbrahim Hacıosmanoğlu'dur" ifadelerini kullanmıştı. Çakar da bu sözlerinin arkasında olduğunu ifade etti.

Ancak daha sonra moderatör Ertem Şener'e bir mesaj gönderen Hacıosmanoğlu, "Başka kanallarda ağıza alınmayacak eleştiriler var, siz üzerinize alınmayın" dedi.