20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Volkan Demirel'e 9 maç ceza...!

Volkan, penaltı atışları sırasında yaptıkları ve sonrasında Melo için söylediği sözler nedeniyle 9 maça kadar ceza alabilir.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Volkan Demirel'e 9 maç ceza...!
Manisa'da oynanan Süper Kupa, F.Bahçe'nin kalesini riske attı. Kaleci Volkan Demirel'in penaltı atışları sırasında Melo ile girdiği tartışma ve kapışma, ardından Brezilyalı oyuncu için söylediği, "Belediye köpekleri zehirlesin. Yoksa o iş de bana kalacak ve ceza alacağım" sözleri nedeniyle Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi bekleniyor. Volkan'ın G.Saray taraftarına bakarak elini kasıklarına getirdiği hareketi de milli kalecinin başını yakacak. 
 
3-4 MAÇ CEZA GELECEK GİBİ 
TFF Hukuk Kurulu'nun Volkan'a "Centilmenliğe aykırı hareket" nedeniyle 1 ile 3 maç ceza verebileceği konuşuluyor. Maç sonu Melo'ya ağır sözler sarf eden Volkan'ın sportmenliğe aykırı sözleri de 3 ile 9 maç arasında cezaya neden olabilir. Ancak en iyi ihtimalle Volkan'ın 3-4 maç ceza alması kaçınılmaz gibi görünüyor. Volkan'ın yokluğunda kale Mert'in, yedek kulübesi de Ertuğrul'un olacak. F.Bahçe teknik heyeti ve taraftarı Mert'e güveniyor ama bu agresiflik ligde de takımın başını yakabilir.
 
VOLKAN'IN KORKTUĞU BAŞINA GELİR
Profesyonel Futbol Disiplin Komitesi eski üyesi Yusuf Reha Alp, Volkan Demirel'in ceza alacağını söyledi. Alp, "F.Bahçeli kaleci FB TV mikrofonlarına söylediği sözler sportmenliğe aykırı açıklamalar başlıklı 38. madde kapsamına giriyor. Bu açıklamanın kendisine 2 ile 6 maç müsabakalardan men cezalı alabileceğini düşünüyorum" dedi.
(Fotomaç)