26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Volkan Demirel'e milli şok

A Milli Takım'ın Danimarka ve İzlanda ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı; Volkan Demirel kadroya alınmadı

30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Volkan Demirel'e milli şok
A Milli Takımımızın 3 Eylül'de Danimarka ile oynayacağı özel maçın ve 9 Eylül'de İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının aday kadrosu belirlendi.
 
Terim, ay-yıldızlı ekibin ABD kampına götürülen genç oyuncuların yanı  sıra Beşiktaş'tan kaleci Tolga Zengin ile Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin'i  kadroya almadı.
 
A Milli Takım 'ın deplasmanda Danimarka'yla hazırlık ve İzlanda'yla oynayacağı maçlarının aday kadrosu Milli Takımlar resmi twitter hesabından açıklandı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Türkiye  Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, aday kadroya  Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dan beşer oyuncuyu çağırdı. Sakatlıktan yeni  çıkan ve Beşiktaş'ta etkili bir futbol ortaya koyan İsmail Köybaşı, uzun bir  aradan sonra A Milli Takım kadrosunda yer buldu.
 
Terim, ay-yıldızlı ekibin ABD kampına götürülen genç oyuncuların yanı  sıra Beşiktaş'tan kaleci Tolga Zengin ile Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin'i  kadroya almadı.
 
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
KALECİ: Onur Kıvrak, Volkan Babacan, Mert Günok
DEFANS: İsmail Köybaşı, Caner Erkin, Ersan Gülüm, Hakan Balta, Ömer Toprak, Semih Kaya, Gökhan Gönül, Tarık Çamdal
ORTA SAHA: Ozan Tufan, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Olcay Şahan, Ahmet İlhan Özek, Olcan Adın
FORVET: Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek
 
Kadro, Milli Takım resmi twitter hesabından şöyle duyuruldu:
 
 
TOPLANMA RİVA'DA
A Milli Takım, karşılaşmalar için 31 Ağustos Pazar günü saat 21.00'dan itibaren Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Ay-Yıldızlılar, Danimarka'ya gitmeden önceki antrenmanlarını da bu tesiste gerçekleştirecek.
 
SALI GÜNÜ ODENSE'YE GİDECEKLER
A Milli Takım, 2 Eylül Salı günü saat 11.30'da Odense kentine hareket edecek ve Danimarka maçı için son çalışmasını aynı gün 19.00'da müsabakanın oynanacağı TRE-FOR Park'ta yapacak. Danimarka-Türkiye mücadelesi 3 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.00'de başlayacak. İskoçya'nın St. Andrews kentine 4 Eylül'de geçecek A Milliler, İzlanda maçına dört gün süreyle burada hazırlanacak ve antrenmanlarını St. Andrews Üniversitesi'nin sahalarında yapacak.
 
8 EYLÜL'DE İZLANYA'DA GEÇİLECEK
İskoçya kampının ardından 8 Eylül'de İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek A Milli Takımımız, bu ülke ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme karşılaşmanın son provasını maça ev sahipliği yapacak Laugardalsvöllur Ulusal Stadyumu'nda saat 18.30'da gerçekleştirecek. İzlanda-Türkiye müsabakası 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te başlayacak. A Milli Takım kafilesi maçın hemen ardından İstanbul'a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye'de olacak.