20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Wilfried Bony: Drogba ile konuştum...

Swansea City'ye kulüp tarihinin rekor transfer ücretiyle transfer olan Hollanda Ligi'nin Fildişili gol kralı Wilfried Bony, Didier Drogba'dan tavsiyeler aldığını söyledi.

12 Temmuz 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Wilfried Bony: Drogba ile konuştum...
Swansea City'nin rekor transferi Wilfried Bony'nin gelişi Ada basınında büyük yankı uyandırdı. 24 yaşında olan ve geleceğin Didier Drogba'sı olarak gösterilen Fildişili futbolcu, Drogba ile bir görüşme yaptığını söyleyerek ondan övgüyle bahsetti.

Fildişili Bony, "Didier büyük bir kariyere sahip ve Premier Lig'de çok gole imza attı. Umarım ben de aynısını ya da daha fazlasını yaparım. Onunla konuştum. Beni tebrik etti ve benimle gurur duyduğunu söyledi. O benim için büyük ilham kaynağı. Onun sözlerini dinleyip elimden gelenin en iyisini denemeye çalışmalıyım" ifadelerini kullandı.

Premier Lig'de forma giymekle kariyerinde bir üst seviyeye atladığını belirten Bony, "Çok çalışmalıyım. İyi işler başaracağıma inanıyorum. Didier Swansea'nin çok iyi futbol oynayan iyi bir kulüp olduğunu söyledi. İngiltere'de bu seviyede futbol oynayan çok kulüp yok. Bana ayrıca orada nasıl performans göstereceğimi bildiğini ve Swansea'de oynamaktan zevk duyacağımı iletti. İyi bir karar verdiğimi düşünüyor" diyerek Drogba ile arasında geçen diyaloğu kamuoyuyla paylaştı.

Swansea City, Vitesse Arnhem'ın gol kralı Wilfred Bony'i 12 milyon sterline transfer etti. Geçen sezon Hollanda Ligi'nde 30 maçta attığı 31 golle "yılın futbolcusu" seçilen 24 yaşındaki oyuncu sağlık kontrolünün ardından Swansea ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

(Sporx)