25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şükrü Ergün: Yaptığı düpedüz terbiyesizlik

G.Saray Basın Sözcüsü, “F.Bahçe yöneticisi (Uslu) terbiye sınırlarını zorlayan beyanatlar verirse, ondan yüz bulan oyuncusu da terbiyesizliği ele alır” dedi.

Vedat Yangın27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Şükrü Ergün: Yaptığı düpedüz terbiyesizlik

Galatasaray Yönetimi, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’e çok sert tepki gösterdi. Süper Kupa maçında Felipe Melo ile yaşadığı gerginlik ve karşılaşma sonrasında söylediği sözlerle gündem yaratan milli file bekçisine Basın Sözcüsü Şükrü Ergün’le cevap verildi. Ergün, Volkan’ın hakarete varan sözlerini ve çirkin hareketlerini Fenerbahçe Basın Sözücüsü Mahmut Uslu’ya bağladı.

Kaybetmek olağandır

Ergün, Volkan’ın Uslu’nun açıklamalarından etkilendiğini belirtip, “G.Saray kupa kazanır, kaybeder; F.Bahçe kazanır, kaybeder, bunlar hayatın akışı içinde olan doğal şeyler. Asıl önemli olan maçın içinde ve sonrasında olan şeyler. Türkçemiz’de imam ve cemaat etkileşimini anlatan güzel bir deyim vardır” diyerek şöyle devam etti: 

TFF&Fener ceza vermeli

“Anlı şanlı F.Bahçe yöneticisi terbiye sınırlarını zorlayan beyanatlar verirse, ondan yüz bulan oyuncusu da terbiyesizliği ele alır. G.Saray olarak bu seviyesizliğin muhatabı olmayacağız. Volkan’ın yaptığı alenen terbiyesizliktir. Bunun savunulacak tarafı olamaz. Volkan hem federasyon hem kulübünden ceza alacak mı, göreceğiz.” 8Vedat Yangın