19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yarsuvat Muslera'nın fiyatını açıkladı!

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Beyaz TV'ye gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

23 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Yarsuvat  Muslera'nın fiyatını açıkladı!
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Beyaz TV'ye gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Maçların gündüz oynanmasını talep ettiklerini söyleyen Yarsuvat, "Maçların gündüz oynanması konusunu Kulüpler Birliği toplantısında dile getirdik. Havanın müsaade ettiği sürece maçların gündüz oynanmasını tercih ediyoruz" yorumunda bulundu.
 
Maçların akşam saatlerinde oynanmasının sorun yarattığını söyleyen Yarsuvat, "Gece olması bazı rahatsızlıkları da beraberinde getirmekte. Yayıncı kuruluş ile görüşmedik. Bu bizi ilgilendirmez federasyonun işi" dedi
 
Mali konular nedeniyle sıkıntıda oldukları iddialarını değerlendiren Yarsuvat, "Mali tehlikeyi ortaya atanlara sorun. Biz kulübü toparladık ve yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
Oyuncuların paralarının ödendiğini söyleyen başkan, "Gereken paraları da bulduk. Mali gücümüzü yerine getirdik. Şu anda bir problemimiz yok. Zamanı geldiği her oyuncu satılacaktır. Ancak paraları ödedik bir sorunumuz yok" ifadelerini kullandı.
 
"Muslera'ya 50 milyon verirlerse..."
 
Takımdaki hiçbir oyuncuya resmi teklif gelmediğini dile getiren Yarsuvat, herhangi bir ismi satmayı düşünmediklerini belirtti.
 
"Muslera'ya 50 milyon pound veya euro verilirse satılır" derken hedeflerinin 4. yıldız olduğunu ve kadroyu korumak istediklerini söyleyen Yarsuvat, "Takımdaki kimseye şu an hiçbir teklif yok. Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. 4. yıldız dedik, satarsak o yıldızı alamayız. Muslera'ya 50 milyon pound veya euro verilirse o zamans atmayı düşünürüm yani. Sana da versem 50 milyon sen de kaleci olursun" dedi. (Vatan)