24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Yeni Sheva Fener'e

Sarı-lacivertliler, Milan'da 'Yeni Shevchenko' diye adlandırılan Hırvat santrfor Andrej Kramaric için Milan'ın yanı sıra ve Chelsea ile yarış halinde

22 Kasım 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni Sheva Fener'e
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Milan Rapajic'in yaptığı öneri sonrasında sarılacivertli teknik ekip ve yönetim tarafından uzun bir süredir takip altına alınan Andrej Kramaric için bir iddia da İtalya'dan geldi. Hırvat Ligi takımlarından Rijeka formasıyla adeta 'leblebi' gibi gol atan ve Milan'ın da 'Yeni Shevchenko' diyerek gündemine aldığı golcü için İtalyan Radio CRC, Fenerbahçe'nin de ocak ayındaki ara transferde ya da en kötü ihtimalle yeni sezon öncesi alınması için girişimlerde bulunulacağı öne sürdü. 
 
Avantajları Rapajic 
Andrej Kramaric için sarı-lacivertlilerin 'el altından' çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilen Radio CRC'nin haberinde, şu ifadelere yer verildi: "İtalyan ekibi Milan ve İngiliz devi Chelsea'nin yanı sıra, Türk takımı Fenerbahçe de Kramaric ile yakından ilgileniyor. 'Kanaryalar'ın rakipleri bir hayli dişli. Ancak F.Bahçe'nin eski yıldızı Milan Rapajic'in arada olması, ellerini güçlendiriyor." 2013'ten beri Rijeka'da oynayan Hırvat santrfor, 58 maça çıkarken, attığı 54 gol ve 7 asistle dikkatleri üzerinde topladı. 23 yaşındaki yıldızın şu anki piyasa değerinin ise 4.5 milyon euro civarında olduğu ifade edildi.