16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Yıldırım:Galatasaray bizi yenmedi

Aziz Yıldırım'dan gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar: Alves’in kendini attırması, ardından yediğimiz golün karşılığını vermek için açılmamız 2. golü kalemizde görmemize neden oldu. İsmail hoca gereksiz şeyleri konuşuyor. Kendisiyle telefonda konuştum. Artık daha düzgün konuşacak. 'Haddini bilmek' açıklaması talihsiz oldu

23 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yıldırım:Galatasaray bizi yenmedi
Aziz Yıldırım'dan gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar: Alves’in kendini attırması, ardından yediğimiz golün karşılığını vermek için açılmamız 2. golü kalemizde görmemize neden oldu. İsmail hoca gereksiz şeyleri konuşuyor. Kendisiyle telefonda konuştum. Artık daha düzgün konuşacak. 'Haddini bilmek' açıklaması talihsiz oldu
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'a kendi yaptıkları hatalar nedeniyle yenildiklerini söyledi. Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, 2-1 mağlup oldukları karşılaşmayla ilgili olarak, "Galatasaray bizi yenmedi, biz kendimiz mağlup olduk. Bizim oyuncunun kendini attırması, onun arkasından da psikolojik olarak yediğimiz golün karşılığını verebilmek için açılınca da ikinci golü yedik. Bu sezon Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını deplasmanda oynadık. Ama bu maçların Kadıköy'ü de var" diye konuştu.
 
ÇAKIR, PENALTIYI VERMEDİ
Galatasaray maçında Alves, Konya maçında Bekir'in gördüğü kırmızı kartların doğru olduğunu ama Cüneyt Çakır ve Mete Kalkavan'ın yanlış kararları da olduğunu belirten sarı-lacivertli başkan, "Biz yine sesimizi çıkarmadık. Maçtan önce Galatasaray camiasından başkanlarının söylemleri var. Bana göre ilk 7 dakikada Galatasaray'ın 3 sarı kartı vardı. Konya maçında Kuyt'a yapılan hareket kırmızı karttı. Galatasaray maçında Emenike'nin ceza alanı içindeki pozisyonu penaltıydı. Bütün hakemlerin herkese eşit olmasını bekliyoruz" dedi.
 
YANAL İYİ ÇALIŞTIRMADI
Yıldırım, Ersun Yanal'ın gönderilmesiyle ilgili olarak ise şunları söyledi: Geçen sene ligin bitimine 4-5 hafta kala takım antrenman yapmadı. Ondan sonra 3 ay tatil yaptık. Geldik, doğru dürüst çalışmadık. Bu kadro çalışınca rayına oturur. İsmail hoca da çalıştırıyor. Yavaş yavaş oturacak. Merak etmeyin yine biz şampiyon olacağız. Fenerbahçeliler rahat olsun. Biz de bu arada diğer projelere bakıyoruz. Küçük olsun bizim olsun mantığıyla değil, büyüsün hepimizin olsun, Fenerbahçe bütün Fenerbahçelilerin olsun diye çalışmalar yapıyoruz.
 
SONUNA KADAR BURADA KALACAK
Sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı süre boyunca ara dönemde antrenör göndermediğini vurgulayan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'a hem sahip çıktı, hem de eleştirdi. Kartal'ın sonuna kadar takımda kalacağını belirten Yıldırım, "İsmail hoca benim çocuğum. Sonuna kadar burada kalacak" derken, "Galatasaray karşısında haddimizi bilerek oynadık" açıklamasıyla ilgili ise şunları söyledi: 
 
BARONLAR BIRAKSIN GİTSİN 
Gereksiz şeyleri konuşuyor. Kendisiyle telefonda konuştum. Artık daha düzgün konuşacak. 'Haddini bilmek' açıklaması talihsiz oldu. Ama Türk spor basınındaki baronlar bıraksınlar artık bu işleri. Bizim de bırakmamız gerekirse biz de bırakırız. O baronlar kahvelerde oturup haber üretmesinler."
 
YILDIRIM'DAN SATIR BAŞLARI
 
Yalman'a teşekkürler 
Başkan adayı Alp Yalman'a ılımlı açıklamaları nedeniyle teşekkürler. Her zaman Galatasaray camiasından dostlarımız olmuştur. Seçim sona ersin konuşuruz. Kulüpleri birbirleriyle kapıştırmayı bırakın. Zaten ülkede sıkıntılar var. Bunlara destek olmamız lazım.
 
Beşiktaş bizi suçluyor 
Beşiktaş bu sezon stadımızda oynamak istedi. Biz de onlara kabul edemeyeceğimizi söyledik. Şimdi bizi suçluyorlar. Sen en baştan 'Ben Olimpiyat Stadı'nda oynayacağım' dedin. Oradaki şartları bilmeliydin. Biz stadımızı yaparken hiçbir yerden destek almadık.
 
Kiğılı kalbimi kırdı 
İstifa eden Abdullah Kiğılı'yla ilgili de konuşan Yıldırım, "Fenerium Genel Müdürü, görevini yapmıyordu. Bu nedenle gönderdim. Ama o yanında çalışan biri için kalbimi kırdı." Konuyla ilgili açıklama yapan Kiğılı da "Kırgınlık var ama bu konu benim için kapandı" dedi.
 
25 milyon Fenerli var 
Fenerbahçe Üniversitesi açmak için YÖK'e müracaat ettik. Ama halen dönüş yok. 25 milyon Fenerbahçeli var bu ülkede, üniversite açamaz mıyız? Liseyi açıp doldurduk. Üniversitede de bunu yaparız. Fenerbahçeli bir kitle oluşturmak için bunu yapmak istiyoruz.