19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yılmaz Vural'dan 'Galatasaray' açıklaması

Aldığı teklifler hakkında konuşan Yılmaz Vural, Galatasaray'ın Anderlecht'e şansını da değerlendirdi.

26 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Yılmaz Vural'dan 'Galatasaray' açıklaması
Türk futbolunun önemli antrenörlerinden Yılmaz Vural, Galatasaray'ın Anderlecht ile oynayacağı karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılıların son durumunu değerlendirirken, hakkında çıkan Balıkesirspor söylentileri hakkında da konuştu.
 
Sporx.com'a açıklamalarda bulunan Vural, "Balıkesirspor hakkında çıkan bir iddia var ama benim bundan haberim yok. Söylenenlerin aksine bir teklif almadım. Allah ömür verdiği sürece teknik direktörlük yapacağım, bizim işimiz bu ama şu anda sadece Azerbaycan Milli Takımı'ndan teklif aldım onlarla görüşme halindeyim" dedi.
 
Kritik Anderlecht maçına da değinen deneyimli antrenör, "Galatasaray'ın Belçika'da sonuç alması çok zor. Takımdaki oyuncular antrenörün gideceğini biliyorsa olmaz bu iş. Türk Telekom Arena'daki maçı izledik, Galatasaray, bu takımı alt edebilir. Ama bir de takım içi olaylar var. Galatasaray gerçekten sıkıntılı bir dönemden geçiyor" sözlerini kullandı.
 
 Milli Takım hakkında da kısa bir açıklama yapan Vural, "Milli takımdaki formusuzluk oyuncularla alakalı. Oyuncuların formsuz olması milli takıma direkt olarak etki ediyor" açıklamasını yaptı.