18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Yılmaz Vural'dan hakem İlker Meral'e sitem

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 'İlker Meral, bana göre maçın kaderiyle oynadı' dedi.

AA9 Şubat 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yılmaz Vural'dan hakem İlker Meral'e sitem
Vural, 3-1 yenildikleri Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaya şartlandıkları maçı istedikleri sonuçla bitiremediklerini belirterek, 'İlk yarıda 45 dakikanın ardından bir dakika uzatıldı. İkinci devreye bakıyorum 3 saniyede hemen maçı bitirdi. Zamanla bu kadar oynanır mı? Biten süreyi gözlemiyor musun sen güzel kardeşim?' ifadelerini kullandı.

Takımının futbol oynamaya niyetli ve rakiple uğraşmayan bir takım olduğunu ifade eden Vural, Meral'i eleştirerek, 'Normal maçları yönetiyorsun da, büyük takım olduğu zaman mı dünyan kararıyor? Yani burada hata yaparsan, canları yanarsa sana bir daha maç vermeyeceklerini mi düşünüyorsun? İnanamıyorum, bu kadar çaresiz bir maç oynatma olamaz' dedi.

Vural, bir gazetecinin sorusu üzerine Beşiktaş'ın ilk golünde zamanın geçtiğini herkesin gördüğünü dile getirerek, 'Türkiye ligi bu tarzını devam ettirirse çalışan hiç kimseye keyif vermez. Beşiktaş takımı da bundan çok mutlu. Bir hafta evvel de onlar bağırıyordu 'hakem böyle yaptı' diye. Bu kadar güçlüyü koruyan bir sistemin içerisinde 'bu lig bizim 3 büyük takımımızın ligidir' diyeceğim. Yani bunu bilmek lazım. Hepimiz bu konudan sıkıntılıyız' diye konuştu.

-Futbolcular-

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Mehmet Çakır ilk yarı ve ikinci yarıdaki oyunlarının farklı olduğunu söyledi.

İlk golü yiyene kadar çok iyi oynadıklarını düşündüğünü, sahaya tüm istediklerini yansıttıklarını ifade eden Çakır, şöyle devam etti:

'Oyunu biz yönlendirdik ama ilk yarının uzatma dakikalarında yediğimiz gol moralimizi bozdu. İkinci yarıya da o moral bozukluğuyla başladık. Daha sonra toparlayamadık. İkinci golü yediğimiz zaman biraz daha zor oldu. Özellikle yediğimiz ilk golden çıkarmamız gereken dersler var. İnşallah bundan sonraki kritik haftalarda bu hataları yapmayız. Çünkü bizim acil puana ihtiyacımız var. İnşallah bu maçın telafisini diğer maçlarda yaparız.'

Futbolcu Sane ise taraftarlara teşekkür ederek, 'Taraftarlarımızın önünde hayal kırıklığına uğradık, yenildik. Unutmaya çalışacağız. Gelecek maçlara daha iyi odaklanmamız ve kazanmamız lazım' dedi.