25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

ALTIS INSPURE ile dizlerinize baskı yapmadan egzersizin keyfini çıkarın!!

Yepyeni bir konsol tasarımı ile kişiye özel koşu bantları geliştiren ALTIS INSPURE modeli ile, yine konfor ve şıklığın kombinasyonunu yansıtıyor. Genişletilmiş konsol yapısı şık ekranıyla Kondisyon sektörünün trendini değiştiriyor..

22 Şubat 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
ALTIS INSPURE ile dizlerinize baskı yapmadan egzersizin keyfini çıkarın!!
Nabız, hız, mesafe, kalori, eğim değerlerini ekrandaki kırmızı led ışıkla görüntülerken, Air Shock sistemi ile dizlerinizde oluşabilecek baskıyı engeller. Air shock özelliğini koşu bandının yan kısımlarında bulunan fosfor yeşili sistemden kolaylıkla anlayabilirsiniz. .
Mp3 özelliğiyle ister telefonunuzu isterseniz İPoD’unuzu konsoldaki yerine taktığınızda, sevdiğiniz parçaları hoparlörlerden yüksek ses ile dinleyebilirsiniz. Bunun yanında konsolda bulunan bölmeler su ve telefonunuzu koymanız için tasarlandı..
ALTIS INSPURE modeli %10 otomatik eğimi, 3hp motor gücü ve 5 yıl motor garantisi ile satışa sunuldu. 45X130cm yürüme alanıyla her kullanıcının istediği geniş yürüme alanına sahip.. Böylelikle kullanıcılar kendilerini sıkmadan adımlarını doğada atarmışcasına keyifle spor yapıyorlar.
%0-16 hız aralığı bulunurken, direk hız ve eğim tuşlarını kullanarak istediğiniz hız ve eğimi kullanabilirsiniz..Kollarda hız ve eğim arttırma, azaltma tuşları ile yine nabız sensörlerinden ellerinizi kaldırmadan hız ve eğimi ayarlama seçeneğini kullanabilirsiniz..
Parçaladığınız yağların yoğunluğunu öğrenmek isterseniz ‘Vücüt Yağı Ölçme’ (Body fat) fonksiyonunu kullanabilirsiniz.. Böylelikle egzersizlerinizin ne kadar etkili olduğunu fark edeceksiniz..