26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Apple’dan Dünya Günü videosu

Tim Cook, Apple'da gerçekleştirdikleri bu çevreci mücadele için, 'Gidecek ve öğrenecek daha çok şeyimiz var.' dedi.

23 Nisan 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Apple’dan Dünya Günü videosu
Apple’dan Dünya Günü videosu
Geçtiğimiz birkaç yılda Apple birçok yenilenebilir enerji kaynağı yatırımı yapmış ve daha çevreci materyaller seçmeye başlamıştı. Bununla birlikte gün geçtikçe çevrecilik konusunda adımlarını sürdüren Apple bu defa da Dünya Günü için özel güçlü bir sürdürülebilirlik kampanyası başlattı.


Bu kampanya ile ilgili "Better" (daha iyi) adında bir video yayınlayan Apple'ın çevrecilik konusunda bugüne kadar yaptıklarını şirketin CEO'su Tim Cook anlatıyor. Tasarım sürecinden başlayarak üretime kadar olan bütün basamaklarda Apple'da çevreye zarar veren faktörleri nasıl en düşük hale getirdikleri anlatılıyor. Tim Cook, Apple'da gerçekleştirdikleri bu mücadele için, "Gidecek ve öğrenecek daha çok şeyimiz var." dedi.

Greenpeace'in de Apple'a çevreci enerji tüketimi konusunda tam puan verip, 1 numaralı şirket seçmesinden sonra Apple'da Dünya Günü'nde yayınladıkları bu videoda bu başarıyı nasıl elde ettikleri gösteriliyor. Apple ayrıca, şirketin yeni merkezinin sürdürülebilir enerji kullanımı hakkında bir video daha yayınladı. iPhone 5S ve iPad üretiminin bazı detaylarının da ilk defa yayınlandığı, Apple'ın sürdürülebilir enerji atılımını konu alan videoları buradan izleyebilirsiniz.

Kaynak: www.hwp.com.tr

İlginizi çekebilir: Büyülü DSLR fotoğraf makinesi Lytro Illum