8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Avira, AV-Comparatives tarafından Yılın En İyi Ürünü olarak ödüllendirildi

Güvenlik uzmanı Avira, AV-Comparatives Özet Raporu’nda rekabet ettiği ürünler arasında tam performansıyla AV-Comparatives’ten En İyi Ürün ödülünü kazandı.

30 Ocak 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Avira, AV-Comparatives tarafından Yılın En İyi Ürünü olarak ödüllendirildi
Güvenlik uzmanı Avira, AV-Comparatives Özet Raporu’nda rekabet ettiği ürünler arasında tam performansıyla AV-Comparatives’ten En İyi Ürün ödülünü kazandığını duyurdu. Avira, Zararlı Yazılım Temizleme üzerindeki testlerde yüksek puan aldı ve 2013 yılı boyunca yapılan her AV-Comparatives testinde performansıyla mükemmel puanları kazandı. Toplamda 22 ürün test edildi.

AV-Comparatives’in En İyi Ürün ödülünü alabilmek için, bütün rakipler gerçek-dünyadaki internet tehditlerine karşı koruma, kötü amaçlı binlerce güncel yazılımı tanıma ve bilgisayarı yavaşlatmadan koruma yeteneklerine göre test edildi. Ayrıca bir bilgisayardan ürünlerin kötü amaçlı yazılımı nasıl kaldırdığını, engellediğini ve dolandırıcılık ataklarına karşı kullanıcıları nasıl koruduğunu kontrol eden isteğe bağlı testler de uygulandı. AV-Comparatives Özet Raporu’nda bir önceki yıl boyunca test edilmiş yüksek skorlu güvenlik satıcıları test edildi. Bütün karşılaştırmalı testleri buradan ulaşabilirsiniz.

Avira’nın CEO’su Travis Witteveen “Bağımsız test sonuçlarıyla onaylanmak, en iyi korumayı sağladığımızdan emin olmak için kullandığımız önemli bir ölçümdür. Ürünlerimize Avira Bulut Koruma teknolojisinin eklenmesi bu sonuçlara ulaşmak için önemli bileşenlerden biridir. En iyi tespit oranlarını ve bilgisayarı yavaşlatmadan en iyi kaldırma puanlarını başarmaya, hassas kombinasyonlarla başarıya ulaşan gurur duyduğumuz AV ürünlerini üretmeye devam ediyoruz.” şeklinde açıkladı.

Kaynak: Hardware Plus