24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Samsung Galaxy Note 4 tanıtım videosu

Samsung yeni akıllı telefonu Galaxy Note 4 için kalem ağırlıklı bir tanıtım filmi daha yayınladı. Estetik kalem S Pen ile harikalar oluşturulan tanıtım filmi kısa sürede tüm dünyada izlenmeye başladı.

Recep Güneş / Stargazete22 Ağustos 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Samsung Galaxy Note 4 tanıtım videosu

Mobil dünyanın lider üreticilerinden G. Koreli Samsung, bundan 4 yıl önce yeni bir teknoljiye imza atmış, geniş ekranlı akıllı telefon ekosistemine çığır açan boyutta yeni bir telefon sokmuştu. Yeni telefonun adı tahmin edeceğiniz üzere Galaxy Note olurken, beklenenden fazla reaksiyon alması üzerine Samsung, Note serilerini göz önüne çekerek şirkette ayrı bir telaşenin de startını vermiş oldu.

Akıllı telefon severlerin büyük hayranlık beslediği Note serileri, içinde bulunduğumuz yıla kadar büyük satış rakamlarına ulaşmıştı. 2 hafta gibi kısa bir süre sonra IFA 2014'e paralel bir tarihte Samsung'un yeni akıllı telefonu Note 4'ü duyuracağı neredeyse kesinleşti diyebiliriz.

Samsung, bugün resmi Youtube kanalından Galaxy Note 4 için yeni bir tanıtım filmi yayınladı. Yayınlanan filmde Galaxy Note 3 göze çarpan ilk detay olurken yeni telefon ile birlikte gelmesi beklenen devrim niteliğindeki değişiklikler şimdiden merak konusu oldu. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım, iyi seyirler.