25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Google Glass'ı bedava denemek ister misiniz?

Etrafta, dergilerde, internette, Google'ın akıllı gözlüğü kullanmanın nasıl deneyim olduğunu okuyabilirsiniz peki kendiniz denemeye ne dersiniz?

19 Nisan 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Google Glass'ı bedava denemek ister misiniz?
Google'ın yeni programı ile gözlüğü kendi evinizde deneme fırsatı buluyorsunuz. Google potansiyel kaşiflere 1500 dolar vermeden önce bedavaya deneme fırsatı sunuyor. Şimdi ise gerçek müşterilerin düşüncelerini öğrenmek istiyor.

Kredi kartınızda tuttuğunuz 50 dolar ile Google size 4 renk ve tarzda gözlük yolluyor. Bu ürünler demo versiyon oldukları için fonksiyonel değil. Elbette hiç denememiş olmaktansa, fonksiyonel olmayan tarzını denemek daha iyidir.

Google bu programla Google Glass'ın kullanıcılar tarafından en çok hangi tarzının sevildiğini test etmiş olacak. Bu şekilde gözlüğün modaya uygun olması sağlanacak. Google akıllı gözlüğünün tarzını belirlemede kullanıcıların yardımına başvuruyor. Çalışan bir demo elbette çok daha iyi olabilirdi ama Google 50 dolar için ancak bunu gözden çıkarıyor. Google'ın bu servisi ABD dışına yapıp yapmayacağı konusu henüz net değil.



Kaynak: www.hwp.com.tr

İlginizi çekebilir: Eyefi kartlar ile fotoğraflarınız bulutta depolanıyor