27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

HTC'den daha ''plastik'' bir M8 geliyor!

Oldukça pahalı olan HTC one M8 için güzel bir ikame geliyor!

14 Nisan 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
HTC'den daha ''plastik'' bir M8 geliyor!
HTC 11 Nisan'da satışa sunduğu yeni telefonu One M8 için üzerinde en çok durduğu özelliklerden bir tanesi %70'ten %90'a çıkan alüminyum gövdesi olmuştu. Özellikle tasasrım açısından gerçekten göze hitap eden telefonun bu özelliği de zaten materyalinden kaynaklanıyordu. Fakat elbette bu durum fiyata da etki ediyordu. Ülkemizde 2500 TL'ye satılan telefon yurt dışında da oldukça yüksek bir fiyat bareminde. Dolayısı ile telefonu isteyenlerin çoğu şimdilik biraz bekliyor.

Lakin bu bekleme sanıldığından da kısa sürebilir nitekim HTC firması yeni M8 için daha "plastik" bir vücuda sahip telefon çıkartacağını belirtti. Özellikle Samsung'un da aynı güjn çıkarttığı rakibi Galaxy S5 ile satış rakamı konusunda rekabet edebilmek adına daha ucuz ve daha plastik bir HTC One M8 çıkartacak olan firma bu yeni telefonda özellik olarak hiçbir değişiklik yapmayacak. Yani alüminyum gövdeli versiyonda ne aldıysanız plastik versiyonda da onu alacaksınız.

Peki ucuzlük ne kadar olacak. Ülkemizdeki fiyatı için net olarak bir şey söyleyemesek de yurt dışında 700$'a satılan alüminyum versiyon yerine çıkan plastik versiyonun fiyatı 483$ olacak. Tabii bakalım bu ülkemize nasıl yansıyacak?