20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İşte Galaxy S4 Zoom

Kullanıcının ihtiyacına göre dijital kamera ile akıllı telefonu bir arada sunan Samsung, Galaxy S4 Zoom’un ilk videosu izleyenleri kendine hayran bıraktı!

14 Haziran 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İşte Galaxy S4 Zoom
Resmi tanıtımının dün gerçekleştirildiği Kompakt fotoğraf makinesi ile akıllı telefonun birleştirilmiş hali Galaxy S4 Zoom’un ilk tanıtım videosu yayınlandı. Galaxy S4 Mini modelinde de kullanılan 4.3 inç büyüklüğündeki Super AMOLED qHD ekran, 10x yakınlaştırma sunan 16 MP kamera ve MicroSD kart desteği ile bir araya getirilmiş.

Halk arasında “Akıllı fotoğraf makinesi” veya “Dijital akıllı telefon” gibi tanımların sahibi Galaxy S4 Zoom, performans açısından da yeterliliği fazlasıyla sağlıyor. 4 çekirdek işlemciyi 1.5 GB Ram, 8 GB dahili depolama alanıyla birleştiren akıllı model, Android 4.2.2 sürümüyle görülecek.

Günlük kullanım için geliştirilen modelin biraz kalın olduğundan da bahsedebiliriz fakat kalınlık ne olursa olsun fotoğraf severlerin bunu göz ardı edeceği de tahminlerin en doğrusu olacaktır. Samsung tarafından hazırlanan video, Zoom’un kabiliyetleri ve teknik özelliklerine yoğunlaştırılmış.

10x Optik zum özelliği için fazladan mesai yaptıklarına yer veren Samsung, görüntü sabitleme, titreşim engelleme, mekan seçenekleri ve filtreler konusunda da oldukça başarılı bir iş çıkardıklarından bahsediyor.

20 Haziran günü Londra’da düzenlenecek olan etkinlikle satışa başlayacak olan S4 Zoom, Galaxy Camera’nın daha akıllı ve telefon özellikli versiyonu olacak gibi görünüyor.