20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Pratik temizlik için Arnica Süpürgeç Lüx ideal!

Ev temizliğinde devrim yaratan süpürgeleriyle dikkat çeken Arnica, kullanıcılarına pratik ve kolay temizlik için Süpürgeç Lüx’u sunuyor.

17 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Pratik temizlik için Arnica Süpürgeç Lüx ideal!

Yeni oynar başlıklı üçgen kuru temizleme ucuyla ulaşılması güç yerlere ulaşarak, kolay ve mükemmel bir temizlik sunan Arnica Süpürgeç Lüx, katlanabilir tutamağı sayesinde kolay saklanabiliyor ve yer kaplamıyor.

Yeni geliştirilen oynar başlıklı üçgen kuru temizleme ucuyla temizlikte kolay manevra yapma imkanı sağlayan Arnica Süpürgeç Lüx, katlanabilir tutamağı ile kolay saklanabilir ve yer kaplamayan özelliğe sahip. Ulaşılması zor olan dolap kenarları, koltuk arkaları gibi evin her köşesine kolaylıkla ulaşıp mükemmel bir temizlik sağlıyor. Oynar üçgen başlığı kolay manevra yaparak evinizin her köşesine giriyor, temizlenmedik kenar köşe bırakmıyor. Yıkanabilir bez torbası ve kablo tutucu özelliğiyle de pratik kullanım sağlıyor.

Modern görünümünün yanı sıra kırmızı, beyaz ve mor renk seçeneklerine sahip Arnica Süpürgeç Lüx, satış noktalarında tüketicilerini bekliyor.