19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note 4 Türkiye’de

Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note 4, 2.299 liradan Türkiye’de satışa çıktı. Gelişmiş kamerası, ekran kalitesi ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek özelliklerle donatılan Note 4, geliştirilmiş S Pen’le günlük işleri basitleştiriyor.

Yelda Şumnulu25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note 4 Türkiye’de

AMSUNG Electronics, amiral gemisi Galaxy Note 4’ü 17 Ekim itibariyle 2.299 liradan Türkiye’deki tüketicilerinin beğenisine sundu. Geliştirilmiş S Pen ile üstün görüntüleme deneyimini bir araya getiren Galaxy Note 4, kullanıcılara pazarın en eşsiz ve güçlü mobil deneyimi yaşatmak üzere tasarlandı. Galaxy Note ile mobil pazarda yeni bir kategori yarattıklarını belirten Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza “Tüketicileri Note kategorisi ile ilk kez 2011 yılında buluşturduk ve mobil dünyanın o zamanki mevcut durumunun çok ötesinde bir hamle yapmış olduk. Büyük ekran deneyimi, Note sayesinde tüketicilerin hayatına girdi ve mobil dünyanın gelişimi bu doğrultuda ilerledi. Takip eden yıllarda, Note’un başarısı katlanarak artış gösterdi ve bu başarı, tüketicilere daha gelişmiş özelliklerle daha üstün cihazları sunmak için bizlere ilham verdi. Bugün 1 milyonun üzerinden Note kullanıcısı bulunuyor. Tüketicilerin Note serisine duyduğu bu ilgiyi, Note 4 ile bir üst seviyeye taşıyacağımıza inancımız sonsuz” dedi.

4 renk alternatifi var  

Note 4 ile tüketicileri farklı noktalardan etkileyeceklerini sözlerine ekleyen Mirza, şunları söyledi: “Yeni Galaxy Note 4, tüketicilere kendilerini ifade etmelerine yardımcı olacak en özgün ve en güçlü alternatifleri sunuyor. İster oyun, ister iş, ister sosyal hayata odaklı bir mobil kullanıcı olsun Note 4, tüketiciye en yaratıcı araçları sunacak ve hayatlarını en iyi şekilde organize etmelerini sağlayacak. Bu noktada, gelişmiş S Pen özellikleri, cihazın farklılaştığı en önemli noktalardan biri. Gelişmiş kamerası ve ekran kalitesi ise hem kullanıcıların ihtiyaç duydukları anda en iyi sonucu almalarını sağlayacak hem de mobil deneyimlerini en üst seviyeye taşıyacak. Ek olarak, sunduğumuz global ve lokal ücretsiz içerik paketiyle, tüketicinin en yeni teknolojiden maksimum şekilde faydalanmasını sağlıyoruz. Dropbox, Deezer, Linkedin, Evernote, Digiturk Play ve Çocuk Modu içerikleri, bu örneklerden sadece bazıları.”  Galaxy Note 4,  2.299 TL’lik satış fiyatı ve kömür siyahı, buz beyazı, bronz altın, açık pembe renk temaları ile Türkiye’de satışa sunuldu.

Günlük görevler için S Pen ve S Note 

Günlük görevlerin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi için, Galaxy Note 4’ün ‘S Pen’ özelliği geliştirildi ve kullanıcıların mobil cihazlarında günlük olarak yaptıkları sıradan işlemler için, başlıca araç haline getirildi. Yeni S Pen, çok daha özgün bir kalem deneyimi sunuyor. Yenilenen kalem, kâğıt üzerinde dolma kalem ya da fırça ile yazılan yazıyı daha doğal bir görsellikle sunuyor. S Pen ayrıca, ‘Görev notu’, ‘Akıllı seçim’, ‘Görüntü klibi’ ve ‘Ekran notu’ gibi kullanıcıların içeriği kolayca oluşturarak birleştirebilmesini sağlayan, diğer sezgisel özelliklerle birlikte bir ‘Temassız Komut’ işlevi sunuyor. Yeni ‘Akıllı Seçim’ özelliği, kullanıcıların farklı kaynaklı içerikleri bir araya getirerek kolayca paylaşmalarını da olanaklı hale getiriyor.

Tek ekranda Çoklu Pencere özelliği
 
Galaxy Note 4, Samsung’un Galaxy mobil deneyimi geleneğini sürdürüyor. 5.7 inç Quad HD (2560x1440) Super AMOLED ekranı daha derin kontrast, daha net ve canlı görüntüler, daha iyi görüntüleme açıları ve saniyenin milyonda biri kadar hızlı tepki sürelerini beraberinde getiriyor.  ‘Çoklu Pencere’ özelliği ile kullanıcılar, uygulamalarını kullanırken tam ekran ve bölünmüş ekran seçeneklerinden yararlanabiliyor, ayrıca ekrandaki uygulamaların boyut ve konumunu tek bir dokunuşla değiştirebiliyor. Note 4, görüntüleri daha parlak ve net bir şekilde üretebilen ileri kamera sistemine sahip. Cihazda ‘Akıllı Optik Görüntü Sabitleyicisi’ olan 16 MP arka yüz kamerası yer alıyor.