5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Tüm tabletleri unutturacak yeni teknoloji: VİPPAD!

Son dönemlerde oldukça yoğun talep gören Tablet PC pazarına yeni bir soluk geliyor...

Stargazete.com/Semih Bişkin1 Aralık 2012 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Tüm tabletleri unutturacak yeni teknoloji: VİPPAD!
Yeni Nesil Kablosuz Teknolojilerin lider firması Net İletişim VIPPAD markası ile Tablet PC lansmanını CeBIT Bilişim fuarında gerçekleştiriyor.

En yeni teknolojilere sahip Android işletim sistemli VIPPAD markalı tabletler Net İletişim güvencesiyle tüketiciyle çok ekonomik fiyatlarla buluşuyor. VIPPAD'in geniş ürün yelpazesi içinde 7", 9.7" ve 10.1" boyutlarında, Wi-Fi ve 3G özelliklerinde tabletler bulunuyor. En hafif ve son teknoloji ile VipPAD PC Tabletleri ürettiren Net İletişim, Türk kullanıcılarına kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

VIPPAD markalı tabletler, son teknoloji, şık ve modern tasarımı ile rakiplerinden çok üstün özelliklere sahip.

VIPPAD ile sosyal medya, internet, e-kitap, e-dergi uygulamalarını çok hızlı kullanabilir, Google Play ile binlerce oyun, uygulama ve içeriğe ücretsiz ulaşabilir, HD kalitesinde video, film izleyebilir, görüntülü konuşabilir, mini SD, mini USB ve HDMI bağlantıları kurabilir, 5 parmak Kapasitif ekranla keyifle tableti kullanabilirsiniz.

Net İletişim, şimdiye kadar satışını gerçekleştirdiği ürünler için ortaya koyduğu müşteri memnuniyeti anlayışını VIPPAD Tablet PC ile de sürdürerek farkını ortaya koymayı planlıyor.

Türkiye’nin önde gelen satış dağıtım ve teknik servis ağları ile anlaşan VIPPAD, yaygın satış ağı ile her noktada tüketiciye ulaşmayı ve tecrübeli ve uzman teknik servisi ile müşteri memnuniyetini sağlayarak sektörde ana oyunculardan biri olmayı hedefliyor.

Net İletişim Genel Müdür Yardımcısı Alev Tamer yaptığı açıklamada, “VIPPAD markalı tabletlerle hem kaliteyi hem de cazip fiyatı bir arada sunuyoruz. En son teknolojiye sahip Android işletim sistemli tabletleri müşteri memnuniyetinden ödün vermeden pazara sunmanın gururunu yaşıyoruz. Geniş ürün yelpazesi ile farklı ihtiyaçlara cevap vermek ve VIPPAD markası ile Türkiye’de tablet piyasasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Net İletişim, ürünlerini CNR, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 4. Salon, E14 Nolu Stantda ziyaretçilere sunuyor.