20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Midpoint kiminle el sıkışacak?

Alper Tekbaş, Midpoint ile ilgili yaşanan son gelişmeleri yazdı

5 Eylül 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Midpoint kiminle el sıkışacak?

Cevaplar bazen nedenlerde saklıdır…

 Midpoint, herkesin buluşma noktası

2002 yılında Bağdat caddesinde başlayan Midpoint’in hizmet sektöründeki serüveni, 2014 yılında 23 şubesi ile İstanbul merkezli, İzmir, Ankara, Antalya gibi şehirlerde devam ediyor.

Son zamanlarda çıkan haberlerde Dubai merkezli özel yatırım fonu Abraaj Group ile el sıkışıldığı ifade edilse de benim kulağıma gelen haberler sadece Abraaj Group değil yurtiçi ve yurtdışından gıda ve hizmet sektörüne yatırım yapan ve ilk defa yatırım yapmak isteyen güçlü yatırım firmalarının da Midpoint yönetimi ile görüşmeler yaptığıdır.

Midpoint’in marka değerinden dolayı yapılan görüşmeler, kesin bir şey olmadan süregelmektedir.  Midpoint yatırımcılarının, profesyonellikle birlikte amatör ruhlarıyla kendi çocukları gibi baktıkları, büyüttükleri Midpoint’in başarısının şans değil, azimle, inatla, sabırla, titizlikle bir ekip ruhuyla çalışmaktan geçtiği inancına sahip olduklarını düşünüyorum.  Eğer markayla ilgili bir satış yapılacaksa bu tamamıyla markanın satışı olmayacak, ortaklıkla olacaktır.

 Midpoint, en yakın zamanda yurtdışında dünya markası olma yolunda bir açılım yapmak adına, Midpoint değerlerinin korunacağı ve zincirin daha da gelişebileceği bir ortaklık için el sıkışma yapabilir ama bu firma son günlerde duyduğumuz firmadır demek yanlış olur. Farklı yatırımcılarla da görüşmeler devam ediyor…

Ülkemizin hizmet sektöründeki bu güçlü markasıyla ilgili gelişmelerin, hizmet sektörü ve Midpoint ailesi için hayırlı olmasını diliyorum.