11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Swissôtel Büyük Efes, Alper Tekbaş’a hazırlıksız yakalandı

Tatilin Starı Alper Tekbaş'tan Swissôtel Çalışanlarına Sürpriz

5 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Swissôtel Büyük Efes, Alper Tekbaş’a hazırlıksız yakalandı

 

Swissôtel Büyük Efes, Alper Tekbaş’a hazırlıksız yakalandı.

Yeni yıl kutlamaları içinSwissôtel ekibi kısa bir film çalışmasındayken kendilerini mercek altına alan Alper Tekbaş ilginç karelere, keyifli anlara tanıklık etti.

   1417812694_swiss.jpg

Ülkemizdeki otelcilik dünyasını an ve an sizlerle buluşturan Alper Tekbaş bu keyifli enstantaneyi de sizlerle paylaşıyor. İşte o andan kareler;

 

 1417812705_swissotel.jpg

 

Swissôtel Büyük Efes'te Yeni Yıla Merhaba

   1417790344_swissotel-buyuk-efesyilbas2.jpg

Swissôtel Büyük Efes, her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşında konuklarını ayrıcalıklı programlarla buluşturuyor.

Swissôtel, yeni yılı doyasıya eğlenerek karşılamak isteyenleri, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan ve yılbaşı programlarına (129 TL’den baslayan fiyatlarla...) davet ediyor.  Baş Aşçı  Wolfgang Goedl ve yetenekli ekibinin hazırladığı enfes menüler, geceyi renklendiren danslar ve müzikler misafirlerini Swissôtel’in balo salonları, restoranları ve barında bekliyor.

    1417790299_altayarda.jpg

31 Aralık gecesinde, Swissôtel Büyük Efes Kongre Merkezi, balo salonlarındagerçekleşecek kutlamalara ev sahipliği yapıyor. ETC Tiamo ve Swissôtel isbirliginde, geniş repertuarıyla sahnelerin en çok eğlendiren sanatçısı Altay ve performansıyla göz dolduran Arda en güzel performanslarını misafileri için sergiliyor. Müzik ve eğlencenin buluştuğu bu geceye oryantal şov ayrı bir renk katıyor. Equinox ise, konuklarını yıldızların altında unutulmaz bir yılbaşı programına davet ediyor. Eşsiz lezzetlerle donatılmış yılbaşı menüsüne Sibel Emek Trio grubunun canlı performansı eşlik ediyor. Türk ve Yunan Mutfağı’nın İzmir’deki adresi Aquarium’da İzmir’in en iyi buzuki performansını sergileyen Okeanos Grubu’nun canlı müziğine keyifli bir oryantal ve sirtaki şov eşlik ediyor.  Yılbaşı gecesini sabaha kadar sürecek eğlence dolu bir parti ile Sky Bar’da geçirmek isteyen konukları ise DJ performansı karşılıyor.

   1417790266_swissotel-buyuk-efesyilbasi.jpg

19 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında geçerli olan yılbaşına özel konaklama paketine ek olarak, yeni yılın ilk gününe Swissôtel  Büyük Efes’te uyanmak  isteyenler için otelin balo salonları ve restoranlarındaki yılbaşı programlarının da dahil olduğu konaklama paketi alternatifleri, 2015’e ayrıcalıklı bir başlangıç yapmak isteyenleri ağırlıyor. Tüm bunlara ek olarak, yılbaşını evlerinde geçirmek isteyenler için lezzetli bir alternatif olan hindi ise Swissôtel kalitesiyle, isteğinize göre; elma, kestane, soğan ve bal ya da iç pilav seçenekleriyle özenle hazırlanıp sofralarınızı süslüyor.