25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

3 boyutlu duvar kağıdı

Evimiz kiralıkta olsa hep kendimize göre dizayn etmek ve birkaç çivi çakmak isteriz.

2 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
3 boyutlu duvar kağıdı

Ne yazık ki bu çoğu zaman gerçekleşmez çünkü asla doğru şeyi bulduğumuza inanmayız. Mağaza mağaza gezsek de özel koleksiyoncuları bile dolaşsak da bulamayız. Bulduğumuzda da içimize sindiremeyiz. Bu da her halde insanların mükemmelliyetçi bir yapıya sahip olmalarından kaynaklı olsa gerek. Ancak artık bu sorunla karşı karşıya kalmak zorunda değilsiniz. Çünkü bizim sizler için oldukça güzel bir fikrimiz var. Biraz sıradışı ve hemen hemen her konsepte uyabilecek bir şey. Ofisiniz içinde tercih edebilirsiniz eviniz içinde. Bu tam olarak ne diye soracak olursanız da cevabımız basit; 3 boyutlu duvar kağıdı. Taktir edersiniz ki yaklaşık 10 yıldır birçok insan çeşitli alanlarda 3 boyutlu modasına merak duydu. 3 Boyutlu televizyonlar çıktı, filmler çekildi, simülasyonlar oluşturdu ve bunlar gibi nice şey yapıldı.

 

Bu 3 boyutlu duvar kağıtları odanıza astığınız da ayrı bir estetik hava vermekte. Her şeyi canlı ve evin içindeymiş gibi gösterdiği içinde oldukça ilgi çekmekte. Diyelim ki salonunuza taktınız. Büyük ihtimale gelen her misafirinizin ilk odak noktalarından birisi bu duvar kağıdı olacaktır. Karşı tarafı alıp bambaşka bir dünyaya götürecektir. Bu kağıtlar da kesinlikle filmler ve simülatörler de ki gibi gözlük gerekmiyor. Boyutlandırma resme yatay olarak veriliyor. Bir başka değişle insanlar da bir göz yanılması oluşturuluyor. Bu sayede çıplak göz ile 3 boyutlu bir tasarım yaratılmış oluyor. Bu kimi zaman yukarıya uzanan gök delenler olabilir kimi zaman da evinizin içinde uçuşan kelebekler. Kimi zamanda aşağıya doğru açılan kocaman bir çukur. Moda dekorasyon artık bu ilginç tasarımlar üzerinden yürüyor. Duvarınıza astığınız bu geniş kağıt sayesinde sanki okyanusun içindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu resimde size doğru gelen bir araba ya uçakta olabilir. Papatya bahçeleri sanki evinizin içindeymiş gibi görebilirsiniz. Okyanusu geçen bir köprünün başlangıcı sizin önünüzde olabilir. Bu tarzda ve türevlerde gerçekten sayısız şey bulunmakta. Ne olursa olsun bir olumlu hava katmakta. İnsanlar sonradan “aaa ben bunu şurada görmüştüm” diyebilir. Çünkü oldukça yeni bir oluşum ve herkes bu akıma kapılmadan deneyin derim. İlk izlenimleri siz oluşturun. Detaylı bir arama yaparsanız mekanınız için en iyi duvar kağıdını bulacağınızdan şüphesizim. Bu bağlamda 100’lerce tasarım mevcut. Bu tasarımlar da yüksek çözünürlükler ile oluşturulmakta. Duvarınız ne kadar büyük olursa olsun uyarlanmakta ve çözünürlükten ötürü bir sorun oluşmamakta. Sitemiz üzerinden dini duvar kağıtlarından haritalara kadar, şehir duvar kağıtlarından manzara duvar kağıtlarına kadar birçok kategori de  duvar kağıdı bulabilirsiniz.

 

Tüm bunlar için sitemizi ziyaret etmeniz ve 3 boyutlu tasarımlar alanına girmeniz yeterli. Gerisi zaten sizin için çorap söküğü gibi gelecektir. En beğendiğiniz tasarımı seçin, ölçülerinizi iletin ve duvar kağıdınızın size gelmesini bekleyin. İşte bu kadar basit.

 

Kaynak: http://www.modadek.com/3-boyutlu-duvar-kagidi-kat33.html