20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Online sınav, okul için gerekenler, online eğitim platformu

Türkiye'nin en kaliteli online eğitim siteleri arasında hızla yükselen soruoku.com ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde, bir çok eğitim konusu hakkında bilgi bulabileceğiniz online bir eğitim platformudur.

2 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Online sınav, okul için gerekenler, online eğitim platformu

Fen bilimleri, türkçe, matematik ingilizce, din kültürü, felsefe, fizik, inkılap tarihi, vatandaşlık bilgisi, KPSS, KPSS alan, ehliyet, Pymo, ve daha bir çok ders konusu ile ilgili online sınav örneği bulabileceğiniz, kendinizi sınayıp bilgi eksikliklerinizi giderebileceğiniz soruoku.com, online platformlarda bulamayacağınız bir çok soru tipi ile eğitim alanında verdiği hizmetleri her geçen gün geliştirmekte ve pratik çözümler üretmektedir. Ayrıca tüm okul evraklarını bulabileceğiniz ve sürekli güncellenen içeriği ile soruoku.com, eğitim alanına getirdiği online kolaylık ile, artık yanı başınızda.

                  Soru içeriği ve zenginliği ile Online sınav sistemimiz, bir yandan bilgilerinizi taze tutarken, diğer yandan kitaplarda bulamayacağınız, doğruluk düzeyi kontrol edilmiş, anlaşılabilir sorular ile seviyeniz kontrol ederek, hem zamandan, hem de müfredat içerikli soru arayışından kurtulmuş olacaksınız.  Konu yelpazesi ve bakımından Türkiye'nin en geniş kapsamlı içeriğine sahip olan eğitim platformumuz, hem öğrencilerin hem de bir çok kurumun sınav içeriklerine göre güncellenmekte ve hedefe kısa yoldan ulaşmanızda en büyük yardımcınız olacaktır.

                  Okul evrakları ile ilgili tüm hazır kalıp örneklere ulaşabileceğiniz sitemizde tüm ayrıntılar sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış ve hizmetinize sunulmuştur. Toplantı tutanaklarından, öğrenci tanıma fişlerine, yıllık planlardan, fiziki etkinlik planlarından, sene başı seviye belirleme sınavına kadar bir çok okul evrakına, eğitim platformumuz üzerinden ulaşabilirsiniz. Daha önce bu alanda yapılan çalışmaların en büyük kapsamlı ve bir arada olma özelliğine taşıyan sitemiz, hizmet alanı ve konu genişliği ile bu platformda öncü olmayı hedeflemekte ve bu doğrultuda hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

                  Online sınav sisteminin öğrencilere ve sınava çalışan bir çok adayın durumu gözetilerek, detaylandırılmış ve diğer olası sorunlar göz önüne alınarak, soruların kaliteleri belirlenmiştir. Bu anlamda konu başlığının çok olması, bir dezavantaj değil, bilgi arama sorununa bir çözüm olarak düşünülmelidir. Online sınav sistemi ile bu bakımdan bir çok alanda eksiklerini giderebilecek olan kullanıcılarımız, soru arayış problemlerine de aynı zamanda çözüm getirerek zamandan tasarruf sağlayabilecekler. Ayrıca elde edilen sonuçları ve bir çok ÖSYM tabanlı sınavın puan hesaplama motorlarına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

                  Tüm bunları tek başlık altında bulabileceğiniz Türkiye'nin yeni eğitim platformu soruoku.com, zengin içeriği, detaylı çözümleri ve sürekli güncellenen içeriği ile sizlere en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.