19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Powerboat Tour heyecanı başlıyor

Denizde keyifli ve eğlenceli bir hafta sonu etkinliği olarak öne çıkan Powerboat Tour heyecanı başlıyor. Bu sene 2 etaplı olarak İstanbul’da gerçekleşecek olan Powerboat Tour, 1 Haziran ve 14 Eylül’de denizde keyif yaşatmaya hazırlanıyor.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Powerboat Tour heyecanı başlıyor
Sportif Motor Sporları ve Powerboats&Yachts Dergisi tarafından organize edilen Powerboat Tour’a katılan tekne sahipleri, sevdikleri ile beraber etkinlik içeriğinde belirlenen duraklardan topladığı kartlar ile en yüksek puanı yakalamaya çalışırken eğlenceli ve keyifli bir gün geçiriyor.

Minimum 40 knot hız kapasiteli tüm tekne sahipleri Powerboat Tour’a başvurabiliyor.

Her noktada düzenlenen eğlenceli aktivitelerle katılımcılar daha da keyifli anlar yaşarken, etkinliğin sonunda en yüksek puan, en düşük puan, en iyi giyinen takım ve en şık görünümlü tekne kategorilerinde verilen ödüllerle renkli bir kutlama yapılıyor.

1 Haziran’da gerçekleşecek olan Powerboat Tour organizasyonunun öğle yemeği durağı ve sponsoru Moda Deniz Kulübü! Bu özel organizasyona katılmak isteyenler başvurularını 0216 537 00 80 numaralı telefondan yapabilirler. Powerboat Tour’a katılan tekneler saat 13.00’te Moda Deniz Kulübü’nde…

Powerboat Tour’da en önemli unsur güvenlik, en güzel sonuç ise unutulmaz anlarla hafızalara kazınan eğlence…

Amerika’da başlayan ve birçok ülkede gerçekleştirilen en popüler powerboat organizasyonlarından biri olan Powerboat Tour, İstanbul’da ilk defa Sportif Motor Sporları ve Powerboats & Yachts dergisi tarafından 2012‘de gerçekleştirildi.